onsdag del 2

så nu va det utrett. nu känns det bättre igen,min hjärna spelar mig spratt lite hela tiden. jag klarar knappt av det alla gånger.
hur funkar det egentligen? hur börjar man lite på människor? jag kan älska men har otroligt svårt för att ha tillit till 100%

så ni läsare om ni har tips som kan ge ökad tillit till andra får mer än gärna dela med sig.

Älskling förlåt för den infekterade delen av min hjärna. <3

onsdag

idag är det en sämre dag igen. jag är ganska arg och förvirrad just nu.
vad är det han vill dölja? vafan! jag vill ha öppenhet och ärlighet i mitt förhållande. jag får puscha på nu för att få fram hela sanningen. jag vet inte om jag vill ses innan jag får reda på allt.
kanske är det min hjärna som spökar men jag kan inte rå för det så jag får lösa det på mitt sätt och det är att prata om det.
ska det vara så svårt att kläcka ur sig? va öppen och ärlig o dölj inget för mig och slingra dig inte är du snäll.
du sa att du inte vill såra mig på något sätt o det är just det som händer nu.
jag har varit med om att pojkvänner undanhållit saker som sedan kommer fram o då blir det så mycket värre än vad det hade varit om man varit ärlig direkt o sagt som det va. men det är tydligen så som killar fungerar. men sanningen kommer alltid fram förr eller senare.
men det finns förklaringar till allting. och jag vet att det är jag som förstorar saker och orsakar problemen för att min hjärna kokar ihop allting >.<

skulle gå till eductus idag men det blev inställt för sophie va sjuk sen ska va ha ett "telefon"-möte imorgon vid 10. o jag ska tvätta imorgon o sedan åka till malmö för att kolla på lägenheten =) sen får vi se vad som händer men blir väl att åka till robin ändå.

smärta

so long

Tisdag

denna dagen har gått ganska fort för min del. jag har varit helt väck hela förmiddagen pga stilnocten. hade tydligen gått till pressbyrån o köpt baguetter,kaffe och cigg som jag knappt minns att jag har gjort. helt sinnes =/ jag har kännt mig ganska sorgsen och har haft lite mullrande ångest under dagen men sedan kom Robin till lund så gick vi och åt lunch o så fort jag fick se honom så mådde jag redan bättre, mitt egna naturliga lyckorus <3. vi gick till ariman och jag fick en sådan stark nostalgi känsla i kroppen. man hängde ju trotts allt där nästan varje dag iafl mellan 2007-2009 o fikade o spelade kort o snackade skit hela dagarna. men dom dagarna är över. alla som hängde där har gått åt sina egna håll o utvecklats precis som jag själv har gjort. undrar varför det skedde, va det pga allt skitsnack och alla intriger som skapades för att folk hade för lite att snacka om o för mycket tid att slå ihjäl?
någonting hände den saken är säker.

sedan, eftersom kristoffer inte tål Robin av förklarliga skäl så kunde vi inte gå hem till mig o vara där, så vi fick gå runt lite på lunds gator i höstvädret. men det kändes ändå romantiskt och mysigt <3
snart är det torsdag och då blir det malmö som vanligt igen. och på fredag blir det nog fest i parken. det va länge sedan så det får faktiskt vara dags nu. vill träffa lite vänner för det va ett tag sedan nu. ca 3 veckor på ett ungefär. sen skulle vi iväg någonstans på lördagen vad det nu va för något.

just ja jag ska ju på visning av lägenhet på torsdag kl 16.00 =) jag hoppas verkligen att jag får den då jag är i stort behov av ett eget hem. det är otroligt påfrestande att bo ihop med sitt ex många gånger. men visst vi är goda vänner men det känns så onaturligt o fel att bo med honom...

nu har min hjärna inte så mycket mer att uppdatera så jag avrundar här.

so long

torsdagen paserade

ja nu va det fredag o jag är i malmö igen och lyckan är tillbaka. tryggheten,närheten. jag känner mig som besatt av pojken. han är mitt naturliga benzo. en puss på pannan från honom får alla onda tankar att utplånas, en puss på näsan får värmen spridas i min kropp
en kyss får hjärtat att slå volter.
hade ingen aning om att en annan människa kunde ha en sån inverkan på en så trasig själ.
även om det skulle ta slut snart så har han räddat mig eftersom han har fått mig att inse lyckan i livet.
inte för att jag tror att vi kommer göra slut än på länge. vi har så många planer o jag älskar det,som tex om 2 veckor ska vi åka över till helsingör på dagsutflykt =)
o sedan ska vi kanske åka upp till sthlm o ta färjan över till helsingfors efter som han vet hur gärna jag vill åka till finland :D

jag kan sitta här i evigheter o prata om hur fantastiskt jag mår o hur lycklig jag känner mig.
men det finns problem med.
Min svartsjuka.... den plågar mig. jag vet vad det beror på,det beror på hur jag har levt,vad jag sett mig och även andra göra mot sina partners. otrohet hit o dit vilket gör att jag har svårt att lita på andra på det planet. det är synd men det är en skam jag får ta o ändra på.
jag tänker inte nämna hur jag va otrogen eller vilka som va otrogna mot mig. eller något annat.

i nästa vecka ska jag kolla på lägenhet :D jag kommer ta den jag skiter i hur den ser ut. jag tar den. den ligger bra o jag vill flytta.
jag vill skapa ett mer självständigt liv. men umgås med vänner o pojkvänn <3
leva det livet jag är värd.

några självskador har det knappt varit på mycket länge. har väl kanske varit ett snitt i månaden max! o det känns så befriande. fast abstinensen kommer lite då o då men jag kan hantera det. det är inte borta men jag är nära på att utrota det beteendet.

nu är det lite tomt i huvudet på mig. klockan är bara halv 11 o robin kommer inte hem förrens om 4-5 timmar. o vad jag ska hitta på har jag ingen aning om.


so long

det nya livet

jag slutade jobba med förhållandet med kristoffer för lite över 2 Månader sedan. det funkade inte längre jag hade varken orken eller känslorna kvar.
17åringen som jag träffade i parken fångade mitt hjärta och är min nya pojkvänn och den underbaraste jag träffat.
han är väldigt smart och trygg av sig. varje helg tillbringar vi tillsammans o det blir bättre o bättre.

jag o kristoffer är iafl vänner. han har det svårt o jag förstår honom. jag hade varit helt knäckt om jag va i hans sitts. men snart har jag nog fixat en lägenhet som jag hoppas på att jag får. då kommer jag bli malmöbo.
vem hade kunnat tro det? att JAG skulle vilja flytta till malmö efter allt som hänt mig i den staden? men det är ännu ett tecken på friskhet.
jag är lyckligare än någonsin o starkare i mig själv.
jag kämpar inte ens med vikten utan går ner av mig själv =) och det känns fantastiskt.
har varit ganska dålig på att gå till eductus som är min arbetsträning. jag ska dit idag och imorgon sedan imorgon eftermiddag pyser jag till malmö,till älsklingen.

mitt liv är mycket annorlunda nu om man jämför med innan. jag är gladare o mer positiv. jag gillar det.


renovering

som ni ser så har jag ändrat bloggen. jag är ju inte rödhårig längre o det har jag inte varit på ett bra tag. nu har jag riktiga dreads istället. jag fixade det efter sweden rock typ då jag blev så less på mitt löshår som bara tovade sig o va jobbigt. dreads är inte lika jobbigt att ta hand om.

jag har tråkiga nyheter...för en vecka sedan fick vi avliva men bebis Tilly pga att hon hade allvarlig njursvikt o massa njursten så hon hade oehört ont o det fanns inget vi kunde göra. jag saknar henne så mycket,min lilla fina älsklings bebis.

jag tror jag har nämt att jag har ny pojkvänn med för den delen. jag bor fortfarande hos kristoffer o letar lägenhet. och jag ska på visning på en i nästa vecka o hoppas jag får den.
det är jobbigt för både mig o kristoffer att jag bor här då han har mycket starka känslor för mig o vill att han o jag ska bli ett par igen,vilket inte kommer hända den närmsta tiden. jag har hittat kärlek o stor lycka.
antabus behandlingen har jag avslutat då jag inte klarade av biverkningarna. jag vill inte må dåligt för att må bra >.<

jag är lite tom i huvudet just nu men jag återkommer

so long

RSS 2.0