uppdatering

jag är helt slut om dagarna numera,orkar inte göra nånting. ångest som är mig tätt i hälarna. har haft väldigt mycket mardrömmar på senare tid,sover dåligt och fryser. enligt vissa så är det för att jag knappt äter. men mat är en fiende. om jag äter för mycket eller för onyttigt så kommer jag inte gå ner i vikt. jag har gått ner 9 kilo nu o jag vill att det ska fortsätta så.  Att ständigt vara rädd för att känna sig hungrig tar väldigt mycket på krafterna. det som är bra med att inte äta så mycket är att man sparar pengar på det. nu har jag bara 800 kr kvar för oktober månad men o andra sidan så har jag mat så jag klarar mig. jag ska utföra en mat dagbok till suss så hon får mer överblick på hur mitt mat mönster ser ut. idag tex så har jag ätit 2 mackor,blåbärs soppa,2 kakor o sedan en hel del kaffe. sen så har jag varit på gymmet. jag är inte riktigt nöjd. kunde ätit mindre. men alla gör bakslag.


samson och neger har börjat trivas nu o känner sig hemma. det är skönt att se. Tilly är lika knäpp som vanligt haha.
jag saknar kristoffer. jag ska ner dit nästa vecka. det kommer bli skönt. sedan helgen där efter så kommer kristoffer hit o då ska vi till playbar ^^

det är ingen som har ringt på någon av sakerna jag säljer =( det suger.
jag vill få det sålt o få in lite pengar.
sedan vill jag tatuera mig igen. jag skulle behöva städa här hemma. men det får jag ta o göra imorgon. kommer ju hit folk på fredag. så det får se lite hemtrevligt ut iafl.
får snart sluta röka, har inte direkt råd med det. gah känns som inget direkt går som jag vill.
att hela tiden vila straffa sig på ett eller annat sätt stör mig med eftersom jag inte får det.
jag har tagit in lite mer dbt färdigheter jag är mer medvetet närvarande än tidigare,kan skilja på känsla och förnuft till en viss del.

aja här är iafl en liten uppdatering för er. so long

long time no see

har inte skrivit på ett bra tag här. jag ber om ursäkt för det.
isac har varit här i en vecka ungefär o det har varit trevligt. skönt att ha lite folk runt sig som omväxling.
vi festade i både torsdags och fredags. det va med kul. eller ja fredagen va kanske inte den bästa festen men ja sånt som händer.
jag flippade av någon jävla anledning o jag kan inte komma på varför. men det blev ett jävla sår >.< hade behövft sys men jag sket i det. det läker ändå förr eller senare.

jag o cai har lång promenarder o pratar om massor det är sjukt trevligt o det är bra. han är en vis kines haha.

på fredag kommer kristoffer hit :D yey kommer bli sjukt nice. man saknar sin pojkvänn o andra hälft.blir att städa lägenheten grundligt på torsdag o vädra en massa eftersom det luktar rök o instängt i hela lägenheten. sen är allt i en enda röra. 
jag jobbar massor med mig själv btw. jag tränar och har gått ner i vikt, 5 kilo på en vecka ungefär =) sjukt nöjd är jag med det. men nu har jag inte varit på gymmet på en vecka ungefär. men jag ska dit imorgon igen efter dbt:n men sen försöker jag att focusera på saker som är bra hela tiden så jag inte går o deppar osv.

har fått en ny handläggare på socialen han är typ sjukt otrevligt tycker jag. jag gillar honom inte. jag vill bara att mitt aktivitetsstöd ska gå igenom så jag slipper soc o slipper göra ansökan varje månad. det är bara jobbigt.

jag hatar att vara helt pank. jag hatar att man får så lite pengar från soc. borde sluta röka eftersom jag har inte råd med det. sen vill jag flytta till lund men det vet alla redan.

gah jag har blogg torka. jag lovar jag ska bättra mig. men detta får räcka som uppdatering.



tankar o lösningar

jag är helt slut i kropp o sinne. det är så mycket som händer,jag tar upp en fasad som går ut på att jag orkar med allt detta nya. Träning,terapin,och ekonomikoll och vardags sysslor...det känns som att bara det är för mycket för mig men det är sånt som måste göras.
sen är jag väldigt orolig över dom nya reglerna på försäkringskassan när det kommer till aktivitetsersättning.
det ger mig ännu mera stress. om jag inte får det så kan jag inte bo i lund om jag inte får ett jobb som jag verkligen inte kommer klara av iafl dom närmsta 2-4 åren. så jag vet inte hur min framtid kommer se ut. jag vet inte hur fan allt ska gå ihop.

som tur är har jag ett "sätta i dreads" jobb nu på fredag o det ger mig 300 iafl. men det är inte så mycket

jag vet inte hur jag ska klara mig. har inte haft några direkta självskador iafl.
sen vet jag inte hur min sömn kommer vara o jag måste diskutera min medicinering med läkaren som jag verkligen inte tycker om. så får prata med suss om det hela.

va o tränade idag o la upp ett schema o då ska jag träna ca 3 dagar i veckan på sin höjd då jag går från o till gymmet o sådär.

jag har inte så mycket mer att säga.
så so long

ekonomiångest

har kollat upp vilka skulder jag har o allt som allt är dom på 1500 typ. det är på sakerna från shock,beastwear,babytime och på siba. jag orkar inte med dom. jag vill bara betala hela skiten så jag blir av med det. sen är det ju dendär jävla telefonen jag vill köpa loss den o det kostar 2000 kr. så om jag hade kunnat ta ett lån på typ 4000 så jag hade blivit av med dom så hade iafl det varit ur världen.

hörde lite med pappa om han hade kunnat göra det åt mig o sedan typ blivit min "godeman" eller vad man kallar det. som kan ha koll på min ekonomi lite.

behöver få ordning på den. för jag rasar ihop snart. >.<

låt mig få slippa andas

Hi Again

sitter o kedjerröker o vill tugga på något men jag är inte hungrig =/
har lekt o kelat en  massa med tilly. idag har det varit ganska jobbigt,jag saknar zakura sen så har mathias o hans flickvnn åkt hem o träffar inte dom förrens om antingen ett år eller så =/
skulle behöva duscha men orkar inte riktigt. känns lite jobbigt att mina bröder nu vet vad som hände mig för 6 år sedan men samtidigt känns det skönt för att jag kan känna mig trygg i att dom vet hur jag har haft det o har det nu.

jag kan inte sluta tänka på att skada mig själv. men den ena armen är typ totalt förstörd det är bara ärr vävnad typ.
jag vill sluta o jag vet att jag kommer att lyckas jag måste bara kämpa för dt. jag kan inte låta min ångest vinna över mig.

so long

helkväll med syskonskaran

jag hade riktigt jävla kul ute igår. va med mina bröder,bernedicte(stavning?),ellinor o några till. träffade massa gamla bekanta o snackade skit. sen en gammal flört från högstadiet o sen en sjukt snygg kille som raggade på mig på playbar ^^ mitt sjlvförtroende va på topp =)

det är allt jag har o säga typ ^^

ekonomi suger >.<

aja jag har typ 3-400 kr kvar att leva på resten av månaden o det är bara den 2a idag. aja pappa sa att han kunde hjälpa mig med mat men inte med nikotin hha ännu ett tillfälle till att sluta vara slav under nikotinet. jag röker iafl jävligt mycket mindre nu eller ja när jag va hos kristoffer i 4 dagar rökte jag upp ett paket o då "festade" även jag o sandra en av kvällarna. jag som annars brukar röka ca 1 pake om dagen kännde mig väldigt stolt för min insatts eller vad man ska säga.

om ungefär en timme eller något sådant kommer emelie hit så ska vi dricka mousserat vin o snacka skit. känner mig väldigt vuxen nuförtiden då min vardag börjar bestå av jobb (med mitt inre o förflutna) träffa vänner på fika,dricka vin,träffa mannen i mitt liv,mata katten,kela med katten,laga mat ect ect.

på ett sätt känns det sjukt bra samtidigt som jag blir livrdd för det är en stor förändring. men jag vet att jag är långt ifrån återställd från det jonny o dom andra killarna gjorde men jag är lite närmre till att kunna leva ett friskt liv utan missbruk av tabletter,rakblad och skalpeller och blod.

en dag kommer allt bli bra. det är bara att man måste känna det o tro på det o försöka även se det som det kan bli sant.

RSS 2.0