nu jävlar

det börjar snart bli dags att banta o gå ner skapligt i vikt. och det gör jag på mitt sätt. hoppas bara dt funkar. det har iafl kostat mig 600 kr nu allt som allt.

jag o micha var ute i mellandagsrean och handlade. jag handlade mest nya underkläder för det behövs. =)
köpte en bhkorsett som jag inte riktigt fick på mig och den är sjukt snygg så det är därför min motivation blev stark till att gå ner i vikt men samtidigt ha kul.
snart börjar det även närma sig att börja på den nya behandlingen. den 4de närmare bestämt är det dags.

ska snart åka iväg o handla med pappa.
har dock ekonomi ångest. mn jag överlever nog. och jag hoppas fortfarande på att mitt aktivitets stöd går igenom. för då är det ju spikat o klart att jag kan flytta utan problem sen =)

nyår firas med micha och victor. så får vi se om vi kanske kan dra med peter o tillan till någon annan fest inne i stan. annars så blir vi hemma hos micha och festar lite =)


so long

underbara 10 dagar



dessa 10 dagar i lund har varit helt underbara,finns knappt några ord.
resan dit va lite bökig med bussresa o vänte tid på tåg så jag o brorsan gick till oleary's i kristiandstad och tog några öl. så jag va framme i lund ca 1 ½ timme senare än beräknat ungefär kan ha varit mer.

men jag kom fram iafl ^^ då blev det gos i 2 dagar sen va det ju EX och det har jag redan skrivit om och det va ju helt awsome. det självförtroendet jag hade hela det dygnet vill jag alltid ha :D

sedan var det julklapps handling och det va mysigt och fika på stan med älskling o massa sånt.
sedan dagen efter det va det min tur att handla julklappar och jag ville ändå ha lite tid för mig själv så jag åkte i väg till nova ensam o handlade till kristoffer <3 och fikade i lugn o ro o så. sen kom det en kvinna o började prata lite med mig o det va ju trevligt men ångesten började komma då hon inte va inplanerad i min lugna dag och jag kan få ångest av oplanerade överraskningar >.<
så jag fikade upp det sista lite snabbt och tackade för mig och bar iväg vidare till nästa affär. sen va jag klar o efter 4 timmar åkte jag hem igen.

sedan dagen efter det va riktigt seg och jag va uttråkad som bara den så jag gick o handlade mat och present papper så jag kunde slå in alla julklapparna så jag hade något att göra ^^ och sedan va det bara mysdagar med älsklingen och massa kärleksförklaringar och närhet.
sen va det julafton och då bar det av till hans mamma o fira jul där =)

men allt som jag o kristoffer pratat om o känslan som både han o jag haft har varit helt fantastiskt. den kärleksnivån vi kommit till nu är okrossbar. och snart blir vi sambos. att vara nära honom hela tiden gud jag längtar. jag kan inte förklara men rosa fluffiga trygga moln är väl ett sätt att förklara det hela på.

jag älskar dig kristoffer. av hela mitt hjärta och sinne.

just ja igår köpte jag mig en ny mp3 spelare då min bestämde sig att lägga av. det blev en rosa fin sak ^^
jag är nöjd helt enkelt.

det ända jag inte är nöjd med är att jag inte vet vad som händer på nyår :S

so long

Lovely day

idag har det varit en riktigt mysig och på ett sätt väldigt romantisk dag. jag vaknade dock vid halv 2 av att kristoffer hade massa ljud på datorn o jag vaknade sur o hungrig sen fixade jag till mig och jag o kristoffer gick o käkade och sedan handlade vi lite julklappar. vi ska ut imorgon med =) men sen va vi hemma en stund och kollade på film sen gick vi ut igen och gick en lång promenard i snön i lund och pratade massor om bra saker och bara njöt av stunden och allt va perfekt :D sen gick vi och åt indiskt och nu är vi hemma igen. vi har bara haft det jävligt nice. en atmsvär som gjort mig trygg. och kärleken flödar. :D

jag är nöjd.

vad ska folk göra på nyår mina planer verkar bli förstörda...så festa med mig på nyår hhaah

ElectriXmas Var Great

igår va det awsome :D jag va så pepp och jag var så glad och full och dansade så jag har ont i hela kroppen.
kom hem vid 3 inatt. sen vaknade jag vid 8 helt pigg och glad jag luktade bakfylla men jag va inte bakis för fem öre. jag o kristoffer käkade pizza för vi inte pallade laga mat.

men nu börjar baksmällan komma,ont i magen och mår illa som bara den.
men det är helt klart värt det :D
träffade massor med spännande och roliga människor igår =)

ligger och kollar på lyxfällan och funderar på att ringa kristoffer o be om glass eller något :P
jag känner mig liten och klen haha
han är och spelar rollspel som vanligt på söndagar.

i veckan blir det julklapps köpande. känns härligt att kristoffer har ledigt nu =)
blir massa gosande och kärleksförklaringar.

nu tror jag att "flickan som lekte med elden" är färdig laddad så jag ska kolla på den

so long

så pepp

nu har jag handlat outfiten till ex + lite till
det jag ska ha på mig imorgon går endast i svart eller vitt så jag har en svart klänning,en vit korsett,vita långa handskar,svarta strumpbyxor,vita benvärmare,svarta skor,en tiara i silver och sminket är svart och vit ögonskugga och svartmålade ögon

och jag är så jävla pepp. håller på att färga håret just nu och det ska tvättas ur snart.

idag ska jag städa upp lite i kristoffers lägenhet det ser ut som fan rent ut sagt.
men mitt självförtroende är mycket högre nu när jag har allt klart hur jag ska se ut =)

---------------------------------------

nu är håret helt nyfärgat och jag kokar kaffe och funderar på om man ska äta något.
jag har krypin in i goskläder och har dom skönaste raggsockorna ever på mig. jag har blivit helt fast vid raggsockar ^^ fattar inte att jag inte gillat det innan :O

håller på att städa upp lite i älsklingens lägenhet eftersom det är så stökigt här.
kom o tänka på en sak igår att varför i helvete gör man så små lägenheter lixom varför finns det ens lägenheter på 18 kvm utan dusch? helt sannslöst. kan man inte göra alla ettor på minst 35 kvm så man åtmindstonde har lite yta att faktiskt röra sig på. och ett riktigt kök och en toalett med dusch.
sånt jävla påhitt. ha en liten garderob till lägenhet.

inte undra på att folk blir våldsamma.

åter igen, sömnlös

jag ligger o vrider och vänder mig i sängen återigen inatt. jag mår illa,kan inte komma till ro. jag leker med tilly bara för att ha något att göra,jag har kollat på 5 olika filmer sedan jag kom hem från staden.

jag behöver shoppa. jag behöver köpa mig en snygg vinterjacka,nya kläder som jag kan ha på EX,nytt smink,julklapp till kristoffer.

jag vet varken ut eller in.

jag har varit o besökt wiljan idag och det verkar grymt bra =) fick ha bild terapi och blev helt chockad av resultatet. att så lite kan betyde så mycket. men jag ska börja gå där den 4de januari. sedan vntar jag på svar från f.kassan om mitt aktivitetsstöd o hur det går med det osv. det är så mycket stress och jobb när man är sjuk och egentligen inte orkar göra något alls.
gah många gånger känner jag verkligen bara för att ge upp.
nätter som denna tex då jag verkligen inte kan sova och jag förbannar mig själv över att jag inte kan ta stilnocten som jag ska. om jag hade gjort det hade jag troligen haft stilnoct nu.

En Riktigt Dålig Dag

denna dagen har varit fördjävlig rent ut sagt >.<
har sovit helt vedervärdigt inatt. katten har väckt mig en gång i halvtimmen sedan börjar klockan ringa sedan börjar folk ringa. sedan så blev jag tvungen att gå upp,hade inget att äta till frukost så det blev cigaretter och vatten till frukost sedan in till stan på möte med jane och då få reda på att den jävla fittan till läkare som jag har/snart hade då jag ska få byta inte har skrivit mitt L.O.H ännu vilket hon lovade att göra för en vecka sedan och om hon inte gör sitt jobb så vill jag fan stämma den jävla kuk kärringen inte för att det kommer att komma långt då vi bor i sverige.

sedan gick jag upp till ungbo och åt min frukost klockan 3 på dagen. haha
sedan när jag kom hem blev jag jävligt upprörd,arg,ledsen på kristoffer och det va storbråk i ca 3 timmar i telefon men det löste nog sig i slutändan

sedan pratade jag även med sandra som kommer hit imorgon ^_^ yey så idag när jag va i stan handlade en brödkavel (äntligen!) och pepparkaksdeg,kristyr och lite mjöl så jag o sandra ska baka pepparkakor imorgon ^^
och dricka vin o snacka skit och bara njuta av att fly bort från den verkliga vardagen ett tag.

men åter igen till min dåliga dag. ångesten har varit uppe mot en 8-9:a av 10 möjliga va otroligt nära på att flippa ut på bussen,jag satt o hyperventilerade med musik på allra högsta volym i hörselgångarna så jag verkligen kände smärtan i öronen av vibrationerna.

när jag kom innanför dörren här hemma var jag tvungen att ta av mig kläderna för att kunna andas helt o hållet,springer in på toan och spyr ut all ångest. stor grinade och kände ett skadebegär större än någonsin...jag va helt säker på att jag skulle dö av känslor....MEN! tro det eller ej,jag tog mig igenom det hela utan självskador! jag är helt paff. får se hur länge jag kan få leva på den känslan av att ha lyckats.

men illamåendet av ångest kommer krypande igen och vill bara gå o lägga mig och försvinna in i drömmarnas land. imorgon ska jag upp tidigt och tvätta mina kläder (har i stort sett inget rent hemma) och städa lägenheten från grunden så jag kan känna lite fräsch doft i lyan.
röka,läsa och slappna av med en stor kopp te blir det nog som bliva skall.

so long

-

 




Har gått nästan en hel vecka innan jag skrivit nu. har haft slut på formuleringar..kan inte få det att låte bra så därför har jag låtit bli.
vad som hänt på senaste?
jag har blivit utskriven från avdelningen,tatuerat mig,varit med kristoffer och ikväll kommer kristoffer hit han ska vara med på nätverksmötet som jag ska ha imorgon med mina föräldrar och min psykolog och min läkare. är otroligt nervös inför vad som ska beslutas. jag vet inte längre vad som skulle vara bäst för mig jag tror att behandlingshem skulle vara bäst me psykiatrin kastar käppar i hjulen på mig och trycker nästan ner mig när jag kommer mina ideer så jag börjar ge upp. dom frågar mig hela tiden vilken behandling jag behöver,det vet inte jag det enda jag ver är att den behandlingen jag fått hittills inte har fungerat för mig,det är ju psykiatrins jobb att ge mig den hjälpen jag behöver,det är dom som ska veta inte jag.
 
i mars bor jag mycket troligen i lund i en 3a med kristoffer :D och det som står på spel är att jag får min aktivitetsersättning och det får jag om vi har en plan efter imorgon. jag tror jag kan klara av att ha en praktik 4 dagar i veckan om det inte blir något annat. men det är mest pga att jag känner mig tvingad till det för att kunna få en mer stabil ekonomi så jag kan betala halva hyran sedan. soc i lund kommer inte hjälpa mig med pengar då hyran är för hög eller något sådant.

jag blir så frustrerad.
igår kväll tog jag 2 stilnoct o somnade (trodde jag) men det visade sig att jag hade tagit 9st (!) istället och det skrämmer mig varje gång jag gör sådant o jag inte vet om det eller gör det avsiktligt. 
kanske behöver något annat? någon som kan tippsa mig om något jag inte testat mot sömnproblem?
jag har haft:stilnoct,imovane,nozinan,propavan,serouquel(som jag tar varje kväll som kunde ha en viss trötthet som bieffekt men har inte känt av det) lergigan,theralen,atarax tror det är alla som jag testat mot sömnen.

jag märker att jag börjar bli mer o mer nervös då jag dels får hettsätnings attacker,ångest,minnesluckor,uppstötningar och röker lite mer än jag borde.

till helgen vet jag inte vad jag ska göra,antingen om jag åker ner till lund eller om jag är hemma o festar eller myser med mig själv,kanske tar mig iväg till gymmet,tar en promenad eller något.
  bara för att hitta på något. det är så himla mycket som rör sig runt runt runt i mitt huvud. ska bli skönt att kristoffer kommer hit ikväll han är här vid 12 inatt typ =/ det är lång tid kvar >.< och imorgon får vi gå upp vid halv 9 så kommer pappa o hämtar upp oss vid halv 10.

>.< ta mig härifrån till en värld där jag inte är sjuk och inte har problem med allting.

RSS 2.0