jag föll

nu va det ett par dagar sedan jag skrev. i fredags festade jag för att fira linus födelsedag,jag blev alledes för full o blev nekad inträde på spisen (Y)
och i lördags va det mer lugnt jag och erika satt här hemma hos mig o målade medans kristoffer o hans vänner har kill kväll eller vad man ska kalla det.
sedan drog dom
och då föll jag jag kunde inte längre hålla emot,jag varken orkade eller ville. men jag pallade inte heller gå o sy skiten så det får vara.
sen va det lika dant igår under dagen då föll jag igen.
men det får vara braa nu jag vill inte fastna i det mönstret igen.
men jag är så utpumpad känslomässigt så jag sover en hel del, kanske lyckas jag ta mig till gymmet imorgon, vi får se vad kroppen säger. så måste jag sätta bandage på mitt elände annars kommer folk verkligen glo o det är ju typ det jag är rädd för när jag är på gymmet.

kristoffer jobbar kvälls skift denna veckan så jag ser honom inte så mycket som jag skulle vilja.
men han lär ju få högre lön pga det så det löser sig. vi får stå ut.
jag får stå ut.
nu har jag inget mer att skriva. ska försöka få i mig något att äta o sedan kolla på något meningslöst. precis så som jag brukar :P

äntligen

nu kl 20.22 mår jag bättre efter att ha haft konstant ångest i över 10 timmar och ett självskadebegär utöver det vanliga MEN jag VANN över demonerna....denna gången.
försökte mig på gymmet idag men efter gårdagsens pass så orkade inte min kropp riktigt. så jag va där i 10 min så blir det att köra imorgon.
har börjat på dieten idag
så mitt "mat" intag idag har varit en mealbar,3 nutrilett påsar och 2 ägg o har jag räknat rätt är det ca 750kcal
o så kommer det vara i 8-9 dagar till.

nu sitter jag o kollar på idol <3 ^^
kristoffer hatar det så han hoppade in i duschen.
tilly o kristoffer hjälpte mig under ångestens mörker som hade mig i sina armar i flera timmar som sagt.
3 benzo så överlevde jag. har försökt få tag i min jävla läkare för att förklara läget med mina benzo o undrar hur hon tänkt. för dom är snart slut nämligen lika så stilnocten som vi kom överrens om att jag skulle ta 2 vid behov men skrev ut så jag bara skulle ta en men jag tog 2 ändå eftersom det va det vi bestämde.
och jag vill öka benzo dosen jag vet att det är farligt o fel men jag behöver det nu när jag får så lite hjälp från psykiatrin. visst jag har gjort några felsteg men det är för att jag känner att dom inte hjälper mig på rätt sätt...dom når inte in till mig,jag känner inte att dom engagerar sig i MIG utan bara på sitt jobb.
o så vill jag inte riktigt ha det. jag saknar suss sjukt mycket. hon nådde fram till mig. hon hjälpte mig ta stora steg.

hoppas jag får någon liknande sedan när jag får byta ställe.
jag har börjat få en ganska bra dygnsrythm. jag lägger mig runt 10-halv 12 senast o vaknar runt 9-10 så jag ska försöka ta vara på min morgonn tid som att kanske ta en härlig morgon promenard. äta bra frukost med kaffe,måla,rita ect.
som ni märker så finns det ljusa i mig. jag försöker skriva här när jag mår bättre så det inte blir en sån deppig blogg.

men jag är orolig...för att mitt självskadebeteende kommer vinna ganska snart men då vet jag även att då är det en bra tid till nästa nederlag.

vilka skumma typer det är med i idol iår. men det är ju uttagningarna som är roliga så sånt får man räkna med ^^
nu ska jag fortsätta kolla sen får vi se vad jag hittar på.

so long

lite nyare bilder från hur jag ser ut nu







jag är medveten om att alla är svartvita o jag föredrar det så. så klaga inte

framsteg på gymmet

jag slog mitt personbästa idag på gymmet. hela 48 min :D varan 35 min på crosstrainern resten va på olika styrkemaskiner. jag är väldigt stolt över mig själv.
om jag fortsätter såhär kommer mitt mål att nås hyffsat enkelt. ska börja med nuttrilett i en vecka från o med imorgon för att få lite av en rivstart så jag ser stor skillnad. sen kommer jag äta en del ägg med haha sen ska jag återgå till nyttig mat efter den veckan o se hur mycket midjemåttet minskat.
efter träningen idag ville jag "belöna mig själv" jag gick in på systemet o jag gick runt där men när jag väl va där inne kännde jag bara "NEJ" det är fel det är inte rätt belönings metod i detta läget så jag gick till exotika istället o köpte ringar till öronen o när jag kom hem gjorde jag 2 hål till i höger örat ^^ det va min belöning. mycket mer "hälsosamt" om man kan säga så
i vassas ögon är det inte det. men just nu i mina är det de.

jag skippade min psykologtid idag för jag ville hellre träna jag orkade inte prata om känslomässiga saker med en person som jag inte riktigt kan ta på allvar. hon påminner väldigt mycket om anna anka o ja ni förstår nog varför jag inte kan ta henne på allvar. jag är focuserad i vad hon säger första kvarten sen flyger jag bort i egna tankar resten av 45 minuterna.

ska träffa min läkare den 20de. får se hur det går.
snart ska jag ta o börja laga mat till oss här hemma.
börjar bli lite hungrig.

so long

onsdag

hej dom läsare som nu läser min blogg.

nu är det ett par dagar sedan jag skrev här.
vad som har hänt är att jag har pratat ut en hel del med min far o förklarat lite varför jag inte vill komma hem så ofta o det är ju pga min mor mestadels. men även att jag inte känner något stöd från min familj när jag mår dåligt. men det är inte bara deras fel,jag har svårt för att släppa in dom helhjärtat i mina problem men jag försöker.
jag förklarade även för pappa vissa gånger han gjort fel och sagt saker som sårat mig väldigt mycket.
så jag antar att jag kommit ett steg längre där.

med träningen går det väl bra. ser inga resultat direkt ännu kroppsligt. men märker att min kondis blivit bättre. och det är bra. faktum är att jag snart ska gå till gymmet snart. jag ska bara ladda upp mp3 spelaren på batteri.
ska försöka köra 30 min i sträck idag o sedan ett pass ikväll.

jag hade min onyttighetsdag igår kväll när jag glodde på idol. blev pizza o glass. hade även köpt chips som jag slängde då jag ansåg att jag ätit tillräckligt och inte vill ha sådant hemma. annars under dagen fick jag leva på broccoli. det va mindre roligt.

måste börja träna mina armar lite mera såg jag innan. dom är fula. ska se vad jag kan göra åt dom. jag vill som sagt inte direkt bygga muskler utan bara ha vardagsmuskler men mest bränna fett.

jag har tränat i ca 2-3 veckor nu. har inte så stor koll ärligt talat hahah.

jag har även börjat skissa och måla för att hålla mig sysselsatt.
och igår fick jag äntligen bur jävlen såld :D o blev 400 kr rikare som jag hade velat använda till ett par skor men det fick bli till mat istället för kristoffer orkar ju inte handla så jag får ta dom pengar jag har o handla mat åt oss.
han ger mig pengar ibland till mat. men ja..han är inte så engagerad(?) i det hela med att sköta hushållet.
vilket är ganska påfrestande för mig då jag får ta hand om allt sen är jag helt utmattad både fysiskt och psykiskt.

han gör väl så gott han kan men ibland önskar jag att han kunde lägga sin energi åt mitt håll istället.

so long nu ska jag till träningen. önska mig lycka till.

so much better

nu har jag tränat en gång till idag. va där vid 8 o va på crosstrainern i 25 min till och körde på hårt fast inte för hårt o nu mår jag fin fint. tog en vilo paus innan jag drog till gymmet o lyckades sova gott men så kommer kristoffer in o väcker mig >.< men det gör inget. ska se om jag kan sova ut inatt.
kände verkligen att jag gjorde mitt bästa denna omgången på gymmet o min kondis blir bättre för varje gång.
som sagt mitt mål denna månaden är att klara ett helt spinningpass i slutet av månaden =)

sitter nu i vardagsrummet med tända ljus o rökelse.
och det känns bra i kroppen.
imorgon får vi se hur dagen blir.
ska häva fram yoga mattan o stretcha mina leder o få bukt på mina stela fötter o bli mer smidig. känner mig som en klumpig gamling som inte rört sig på 40 år eller något.

men nu känner jag att det går frammåt.
(ja ni märker mina humörsvängningar här i bloggen men värre är det i verkligheten tyvärr)


hopplöshet

idag vaknade jag för fjärde natten i rad av orolig sömn. dvs jag har inte sovit ordentligt på flera dagar. vilket gör mitt mående sämre. o biverkningarna av att ha höjt medicinen spökar antar jag. för jag känner mig så hopplös o nere. vet inte vad jag ska göra för att bli glad.
jag har tränat i 45 min idag varav 20 min va på crosstrainern. det känndes nice när jag väl va där men sen när jag va klar så kändes allt jobbigt igen.
så ni som undrar varför jag inte hör av mig eller liknande så är det för att jag "behöver" lära mig skilja på saker o ting. kunna hitta det positiva snöret igen o hålla fast i det.

jag hatar denna känslan. men jag vet på ett ungefär vad beror på men jag kan inte göra något åt det förrens imorgon. då blir det lite lättare igen.
att man har blivit tvungen att hamna i ett sådant träsk.
men men vad gör man inte för överlevnad. trotts allt har denna sommaren varit en av dom bästa o roligaste på många många år så där har jag verkligen inget att vara leden över. men snart kommer vardagen med skola,jobb o praktik för många andra men jag sitter o gör inte ett skit. jag vet att jag borde ringa försäkringskassan o boka in möten o sånt så jag kan förändra något...men det samtalet skrämmer mig eftersom jag vet hur dom funkar. dom är inte till så mycket hjälp. men jag får försöka ringa dom på måndag. o se om man kan boka ett möte med dom o läkaren. men läkaren jag har nu är ju som hon är.
får väl vänta tills jag får min nya läkare o det blir inte förrens i november.

nä nu ska jag se om jag kan hitta på något så jag inte tänker för mkt vilket jag redan verkar ha gjort iofs.
jag försöker. tvivla inte på det. jag är bara lite vilsen med vilken väg JUST JAG ska gå för att komma dit jag vill.

torsdag

idag har det väl varit en hyffsat lugn dag. dock inget tränande idag heller men imorgon måste jag ge mig iväg dit annars kan jag hamna i obalans i den rutin jag håller på att skapa o det vill jag ju inte.

ångestmässigt har det gått upp o ner. jag klandrar mig själv för minsta lilla. men kristoffer har varit underbar o gosig o nära mig i princip hela tiden o det har kännts tryggt,inget rakbladsbegär idag.

har varit matlagning och tända ljus o rökelser o te på listan idag. har velat/försökt vila lite men kan inte ligga på min normala sida pga den nya piercingen som gör ont. får se omm jag får behålla min helix denna gången. 3dje gången gillt kallas det ju.

just nu kollar jag på nåt helkonstigt program på tv4 sport som handlar om galna kvinnor som slåss o har sig eller hamnar i trubbel hos farbror blå.

funderar på att sluta röka imorgon..men blir svårt om det blir fest i helgen :S vi får se. har ju ändå inga pengar så.
blö.


drickande ångest





ångest fyller min kropp. insidan skriker.
jag tar mig nu ett glas vin o se om det blir bättre för stunden så jag kan få sova bort denna tråkiga dag.
jag har målat idag. blev inget bra bara för att jag suger. jag är sämst på allt.
mitt öra gör ont. har svårt o sova med huvudet på den sidan. men det läker som allt annat gör.
men när fan ska min insida läka helt o hållet?
igår i parken va det några som satt vid oss o rökte på o frågade om vi ville ha. jag va nära på att säga ja för jag ville bort. men jag avstod o tog en cider istället o det funkade.
sen kom jag hem o släpper ut allt som bubblar inom mig.

jag måste upp igen. då allt var bra flera dagar i sträck.
jag måste bara. jag har ett fantastiskt liv framför mig.
jag vill börja plugga,jag vill börja jobba o tjäna egna pengar som jag kan göra vad jag vill med.

blir nog inga gruppträningar denna veckan då dom har dropin o då lär det vara mycket folk där. o det klarar jag inte.
jag ska göra ETT försök imorgon annars blir det att träna vanligt under dagen då ingen annan är där.
det va allt för nu.
bye

...

2 dagar har gått. jag vet inte riktigt vad jag har att skriva mer än att jag börjat må sämre.
igår va jag ute på stan med erika o när vi va påväg till parken fick jag fågelbajs i huvudet >.<
så nu önskar jag mig en massa tur.

fick grov ångestattack igår o jag blev helt hysterisk o ville o försökte skära men kristoffer fick ta det lasset o hindra mig.....

det är allt jag kan skriva nu. jag har inga ord

RSS 2.0