ont, överallt

magen värker,psyket värker. var nära att gå till psykakuten innan en har ingen lust att sitta i flera timma till en 15 min samtal ved en inkopitetn läkare.
jag bråkar med kristoffer om och om igen o funderar på om vi ska bli särbos istället....jag anser att han är en mansgris eftersom han inte gör något själv utan att sitta att spela wow på sin lediga tid istället att kanske hjälpa mig lite grann. all jag gör är fel,jag känner mig så kass i värdelös. jag vill att han ska vara lycklig med mig,istället måste jag tvätta,stada,dammsuge,torka golver o damma av för att få någon uppskattning.'ibland känns det som att man är ihop med mig för att han tror att han inte kan hitta någon bättre
jag är inget att ha ger baraa problem hela tiden......jag kämpar o kämpar men ibland känns det som att jag inte kommer någonstans.. jag ger ingen utveckling till mion omgivning. eller iafl ingen positiv.
tänkte gå till st lars innan men jag harr inga djupa sår att visa och det då tar dom en inte på allvar känns det som.
jag vill fly världen åter igen. men jag vet att dett är bra att min dosettär kvar där bara jag får den imorgon så är det chill.

men sova brevid en som är skitsur på en är ingen hitt o jag vet egentligen inte farför han är så ssur....men det lär jag få reda på.

jag vill bort.
bort dit där vackra enhörningar finns och färglada fjärilar iatället föt monster och otäcka skuggor
'


RSS 2.0