börjat älska igen

jag har äntligen börjat älska livet,se allt så mycket ljusare inte hela tiden dock det vore ju ett mirakel men små stunder lite varje dag. självförtroendet är så mycket bättre och det känns att allt kommer lösa sig.
jag äter nyttigare,är ute mer ect allt som diana har tipsat mig om. och den 31a ska jag på möte med försäkringskassan ang praktik som sen kan leda till jobb. vilket blir mer pengar som ger mindre ekonomiångest.

har beställt mig en ny dator med mobilt bredband då jag igår råkade göra så min dator hamnade i golvet o knäckte mitt modem =(
men nu får jag ett nytt o snabbare mobilt bredband ^^

det låter konstigt i lägenheten :S undra vad det är.

jag är numera rödhårig och jag tror att eftersom jag släppte det kolsvarta håret efter 7 år o blir ljusare o ser dessutom bättre ut gjorde riktigt stor skillnad. typ som att en stort träd har blockrat en bäck och trädet nu försvunnit så då kan bäcken flöda som den ska igen. om man ska likna det vid något.

har ju dock vissa sidor som jag jobbar på ännu,mina missbruk. det kommer ta tid men jag kommer klara det.
jag äter mycket nyttigare. har blivit besatt av bär ^^

kristoffer har lite svårt att smälta mitt nya jag så han går lätt in i defensivt mode så som vi båda gjorde innan o började bråka men nu är det eller idag iafl va jag cool lugn o förklarade saken som jag ville säga så han släppe stämningen till konflikt jag är mer harmonisk i själen. hoppas det håller sig för jag vägrar gå tillbaka.

det va allt för idag.

soo long

ny dag

hmmm idag är jag kanske inte så duktig. jag köpte martini,sjukade mig från terapin för jag känner att en öron inflamation kan vara på g.
helgen ser jag fram emot. men ja kristoffer kommer väl inte gilla det. men mitt liv.
jag försöker få mitt beroende"n att inte gå ut över honom. i nästa vecka eller när nu ljög jag imorgon ska jag ringa alkoholkomitten grejsen o boka möten så jag kan dricka normala mängder o fixa till mitt liv där.
finns en mottagning i stan som man kan söka till. vilket jag ska göra.
jag har satt ut en annons i hopp om att kanske bli inneboende eller få egenlägenhet i centrala lund för jag vill inte bo för långt ifrån kristoffer,trits att vi har det jävligt jobbigt nu så vill jag inte vara långt ifrån honom. han är ju min man o jag älskar honom väldigt mycket men det är mycket som måste repareras i förhållandet. o funkar inte det så får vi nog lämna varandra som ett par. jag hoppas inte att det händer,

jag har tänkt börja träna igen men samtidigt försöka ta mig igenom mig komunen eller vad som nu behövs för att kanske få en "gratis" fett sugning" iomed att jag mår så dåligt över mig själv men i värsta fall om vi måste gå in med privata kapital så är troligen min far med mig om han kan. vilket jag hoppas.

mitt livv skulle bli lättare bokstavligt talat,jag hade kunnat gå ut o jogga tex o kunna köpa dom kläder jag vill ha o kunna ha ett bra självförtroende.
sen terapin går bra i sig trots att det är tufft men det måste vara tufft för det är då man vet att det kommer någonstans =)

som jag nämnde innan så har jag lagt ut en annons på blocket om att få flytta jag o tilly. änsålänge är det bara en från dalby o en i svedala som hört av sig. den i dalby kan vara något men känns ändå fortfarande för långt. o så måste jag skaffa busskort o det har jag inte råd med :S

jag hoppas kristoffer kan ta in något av vad jag sagt. det han gjorde i morse va väl kanske inte vad vi sagt men men. förändringar tar tid....men man blir lite irriterad när det känns som att han nte lyssnar. han ringer mig efter att han har tränat o jag är sjuk med feber och ont i öronen o frågar om jag orkar laga mat när det finns en liter grönsaks soppa på spisen men han vill ju ha kött. >.< kan man känna sig mer oduglig?
jag vet att jag är bra på många saker o hur jag är men jag vill få det bekräftat så jag inte lever i en fantasivärld.
många har nu lämnat mig för min personlighet. jag förstår dom på ett sätt o det har fått mig att tänka annorlunda. men visst blir man ledsen.

men men
that's all folks
see ya

söndag

idag har jag mest sovit. jag känner mig jättestressad hela tiden,får inte någon mental ro.
allt känns som ett riktigt kaos i huvudet på mig.

blir väl att stå ut helt enkelt. jag har iafl lagat mat idag. fisksoppa. första gången jag gör något sådant...blev väl okej. gick o äta iafl. fick nog i lite för mycket fränkol i men som sagt det går o äta. får se vad kristoffer säger sen när han kommer hem.

jag funderar på att bli blond o göra riktiga dreads sen. lite mer naturligt. så slipper jag färga o ha det. men för att det ska vara snyggt så måste jag verkligen ta en insatts o börja gå ner i vikt igen.
jag vill vara snygg till srf ^^ ;) jag hoppas jag får biljett om jag så måste låna pengar av kristoffer. eller ta lite av pengarna jag får av min bror som ska vara till tatuering.
hmm får se men det löser sig nog.

jag har gjort min läxa till psykologen nu iafl.
så man har fått saker gjort idag iafl. borde städat men pallar inte. städa är tråkigt.
imorgon är det först vanligt möte hos teraputen sen senare på dagen är det medicinmöte o då ska kristoffer vara med. så han får lite mer inblick i det hela.

bye

dålig bloggare

jag vet att jag inte bloggar ofta...
nu i några dagar har jag mått piss.
försökte prata med ..... men hon är fortfarande "sur" på mig men hon har fortfarande inte kunnat säga varför till mig utan jag utgår från det hon sagt till kristoffer. bara det gör mig arg hon säger att hon är mogen o vuxen men sen kan hon inte ta saken face to face.nu vill jag vara en bitch o säga att bara för det inte funkar med en kille hittar hon genast en annan o knullar med för hon beter sig som en s****! hon lyssnar inte på ens råd att gå sakta fram. hon rusar in i ett förhållande sen håller det i max 3 månader sen sårar hon killen för hon har egentligen uttnytjat honom för sexet o närhetens skull o lovar honom guld o gröna skogar!

jag försökte idag igen som sagt det har gått en månad om inte mer. jag blir förbannad och ger upp henne.
jag skaffar mig nya vänner.
mycket har hänt den senaste tiden. det är konstaterat att jag har ett eller ja två missbruk, tabletter och alkohol.
för att fly mina riktiga känslor. men jag blir rädd att möta ångesten eftersom jag har ångest även när jag flyr hur stark är den inte då när jag inte flyr o möter den?

kristoffer har slutat snusa så hans humör är som mitt. att ha 2 st instabilla människor är inte bra. bråk hit o tårar dit.

gah vad jag inte vill detta. men sen har jag kommit närmre en fantastisk människa. jag tar det lugnt fram till skillnad fren denna andra brud som blir ihop med en kille efter en vecka om inte mindre
men det är inget jag ska lägga mig i. men jag blir frustrerard.


julen va bra mer eller mindre. jag o mamma kom överrens i 2-3 dagar sen flippade allt ut från julafton tills jag åkte hem. emma va på besök hos mig på juldagen det va trevligt =)

det va en kort sammanfattning


bye bye

RSS 2.0