http://www.robzombie.com/


OMG Rob zombies uppfölljare på helloween kommer nu i augusti :D:D makes me happy.

äntligen har älsklingen tagit in det jag sagt o det börjar bli bättre. o hoppas det håller sig på den banan. annars vet jag inte vad jag gör. men jag hoppas av hela mitt hjärta.
dock hatar jag när han säger att han har stått ut med mig i 3 år. det känns inte bra med dom orden men det är ju sant. dock så blir han galen på mig när min sjukdom tar över mig som en stor mögelodling. jag förstår honom men har har ju faktiskt ett val. och om han älskar mig så mycket så kan han väl visa det med så jag slipper känna mig som en börda o det slutar ju med att jag lämnar honom.
han har nog inte fattat tidigare hur illa han gjort mig genom att vara så som han varit. otrevlig och inte visat känslor. han gör det ju när vi ses o så men eftersom vi har ett distans förhållande så blir det ju extra viktigt att visa det när man inte ses med efter som vi ses mindre än andra par så att säga. varenda sms,telefonsamtal blir viktigt. att han inte ser/såg det så har jag ingen aning om varför.
 
Med det ser ut som att det ordnar upp sig. om jag har tur så åker jag till lund på söndag eller måndag o åker till sandra baby <3 va riktigt längesedan jag va där nu faktiskt. är väl mellan 1-2 månader sedan. *fy på mig* 

idag ska jag gå o fika med min älskade far. är så mycket jag vill säga till honom men som jag inte får ut. det känns så dumt. jag blir helt gråtfärdig av att bara tänka på det faktiskt. varför ska livet göra så ont?
hur svårt är det egentligen o säga till sina föräldrar att man älskar dom för att dom finns där?

nä nu ska vi skriva lite posetiva saker här :D imorgon blir det riktigt party här för första gången :D kommer bli nice. får ta ett sista tag med städningen med. fattar inte hur jag lyckas få det så skitigt runt mig som jag får :P
jag vill ha högtalare till min dator >.< så man kan lyssna på riktigt hög musik men nä det ska jag inte ha råd med. 
jag vill bygga ut min ena tatuering med sen vill jag tatuera in starzinger loggan med. 

so long 

Paket på posten o bakfylla

Yey helt underbart. Festade med daniel igår =) det va helt okej va inte skit kul men känns riktigt bra att sakta men säkert komma ut bland folk igen. så va det en som hette linus som va där o han jobbade tydligen inom psykiatrin så det blev snack om mina armar och min diagnos *suck* sen snackade han en massa om vad jag borde göra för att må bättre och att jag bara borde sluta skada mig själv. Lätt för honom att säga då han inte är i mina skor. jag skadar mig inte för att det är kul =/ sen började dom snacka om att jag kanske inte borde ha kortärmat (!) vafan folk kollar om jag inte har det o dom kollar om jag har det nu på sommaren för om ingen har märkt det så är det ganska varmt ute ändå. jag har samma rättigheter till att ha kortärmat som alla andra.
 
men men sen va det en del som man träffade som trodde att daniel va min pojkvänn haahha vilket par vi skulle blivit :P han är ganska kort o smal o jag som är typ lika lång som honom o överviktig. o sedan ja nä det va bara skrattretande ^^
sov på hans soffa o vaknade vid typ 9 för att ålsklingen ringde mig o verkade vara på gott humör eller något. va fortfarande lite full när jag vaknade. sedan smög jag o samlade ihop mina grejer o smög ut till bussen och tog mig hemmåt. man har sån härlig bakismage idag >.< inte bra att blanda cider,vodka,öl,white russian och vin på en kväll.
så man har legat o vilat hela dagen i stort sett. fick äntligen mina böcker idag :D det va iafl nice.

tilly ligger här brevid o sover så sött ^^ och sedan är hon på zakura lite då o då =) jag älskar att ha katter. så underbart sällskap =)

kollar på futurama i brist på annat att kolla på. funderar på att ladda ner allt med sex and the city ^^
jag vill äta något men det tror inte jag min mage vill,den morrar o kurrar o är dum >.< känner mig ovanligt fet idag med X(

party på lördag ja :D
kommer nog en del folk trotts allt =)  sen får vi se vad som händer i nästa vecka. fan har jävligt lite pengar kvar nu har 1000 kr att leva på hela augusti. funderar på att sälja min tv för den använder jag ju ändå aldrig. o den kan jag nog få 500 för iafl. sen får jag rota igenom lägenheten o se vad jag hittar som kan säljas.

jag hatar min ekonomi. jag orkar inte med den. att behöva vända på varje krona o inte kunna leva så att säga. jag hatar det. så supa bort misären o skapa en ny misär. yey för monica

storstädning med resultat?

blä idag har jag iafl satt igång med städningen. så det blir rent o fint. det som är kvar att göras är : tvätta och damsuga soffan så den inte är full med katthår. annars är jag i princip klar. ska slänga soporna med >.< det är så drygt. men skönt att få snyggt i lägenheten =) o det luktar inte kattpiss i lyan heller längre.

imorgon blir det nog att fixa råttburen o städa den. o plocka llite här o där. sen får jag äntligen mina böcker imorgon :D tog en jävla tid denna gången =/ förra gången tog det bara 2 dagar så va dom hos mig. men denna gången så har det tagit nästan en hel vecka.

jag hoppas jag blir av med alla flugor i lägenheten nu när jag städat.

har fått data problem. jag skulle installera the sims 3 på datorn o sen blev det något fel så jag skulle avinstallera det och instalera om det. men jag kan fan inte avinstallera skiten fattar inte vad det är som är felet jag har stängt ner alla program som kan tänkas använda filerna o sådär. men utan resultat.

men men det får väl gå ändå. jag är uttråkad >.<

Shopping med Rozanne ^^

Idag har varit en fin dag. vaknade vid 12 :O sen fixa sig o sedan ta bussen till Rozanne =)
blev att bjuda henne på middag (ja det låter som en dejt) sen pröva skor en hel del vilket jag inte gjort på flera år inte så mycket iafl. hittade ett par klackaskor som va riktigt nice som jag köpte :D sen köpte jag ett halsband som va sjukt nice :D
sedan va vi på apoteket o fixade lite grejer. jag köpte "absolut torr" efter som jag svettas sjukt mycket o det luktar satan o det skäms jag så mycket över verkligen >.< men nu ska jag allt göra något åt det =) hoppas det funkar det ska tydligen göra det  så får hoppas på det helt enkelt.
efter det så gick vi till mc donalds o käka igen haha och efter det satte vi oss i hoglands för det va allsång men det va mycket folk o tråkigt så jag tog bussen hem.

jag pratade med kristoffer sedan. o jag vette fan hur jag ska göra. jag får nog stå ut tills han kommer hem o jag börjar med min dbt igen så jag blir lite mer på fötterna. jag har varit väldigt instabil...har varit nära på att sälja mig till män från klubb6.se med o det är riktigt illa. så jag o suss ska ta tag i aktivitetsersättningen när hon kommer tillbaka. tur att jag har annika att prata med o sandra med för den delen <3 jag älskar sandra. jag vill bara vara närmre dom som jag älskar o vill bo nere i lund för jag blir nästan galen på detta stället >.<

en dag kommer allt bli bra
 


En dag kommer allt att bli bra

Att intala mig det ger mig en liten gnutta av styrka.
Jag har fått ett sugmärke på min läpp av tilly haha hon har ledat o suttat på den i över en timme (gud vad den meningen kan misstolkas)

har snart kollat igenom säsong 1-3 av 8 simple rules. jisses jag har inget liv.
ska lägga mig o läsa lite snart tror jag.

tjoflöjt

sitter ute hos mina föräldrar o dricker lite öl o vin med dom o deras gammla kompisar från värmland som kommit ner och hälsat på. är helt okej. men jag känner mig samtidigt väldigt osynlig..kristoffer har varit ganska otrevlig mot mig på senaste tiden,det beror nog mest på att han själv inte mått så bra, sedan att jag mått dåligt o skadat mig själv en hel del o sådär. men jag blir så trött på att behöva "påminna" honom om att ge mig kärleksförklaringar o visa kärlek så jag känner att jag verkligen betyder något för honom och att han vill vara med mig. visst han är ute på roadtripp nu i 10 dagar men det fins ju gränser. jag vet inte hur mycket till jag klarar av om han ska vara sådan mot mig men o andra sidan så har ju han en hel del att klara/stå ut med när det kommer till mig.

jag får omgångar då jag får jobbig ångest och inte vill något hellre att självskada mig men det är ju att falla tillbaka i gammla mönster o det leder ingen vart heller. så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

jag saknar tilly och zakura väldigt mycket med just nu.

mensom jag nämnt lite innan så är inte allt dåligt. jag ska försöka med att vara noga med att säga det annars blir allt så konstigt. jag är inte deperimerad hela tiden men jag märker när det är jag som talar och när det är min sjukdom.

jag vill ha hit kristoffer nu som kan stryka mitt hår o pussa min panna o bara får mig att känna mig älskad.
men det verkar inte funka riktigt så i vårt förhållande så jag funderar på att bryta av det hela. men vi får se hur mycket han kan göra för att visa att han vill ha mig. jag har pratat med honom om detta ikväll eller ja tidigare idag.

*suck*
 men jag intalar mig att "en dag kommer allt bli bra" jag vill verkligen tro på det men ingen kan väl direkt klandra mig efter 6 år av dåligt mående men ändå så finns hoppet där. jag vill tro på det men många gånger så känns det så långt borta.

jag ska kämpa vidare men jag vill ha mina nära o kära runt mig som verkligen stöttar mig.

Jag älskar er som verkligen finns där för mig så ni anar inte.

Hahaha Losers

Igår gjorde jag en användare på www.klubb6.se har haft ett konto där innan men denna gången är det ännu mera oseriöst. vilka losers det är där inne. Det är män mellan 18-60 som har skrivit till mig hittills o vill träffas o ha sex. jag blir både road o äcklad på samma gång.

lixom många är ju äldre än min far. Ganska tragiskt att folk väljer att ragga på sånna sidor. Visst det är väl bra för dom som bara vill ha sex osv men ändå.

och dom skriver så sliskiga mejll med >.< som typ "hej snygging du är en sån man vill fånga in *L*"
eller "vill du ha stor kuk i din tonårsfitta?" o massa sånt haha
jävla torskar.



inatt tog jag min sista stilnoct. det suger ju fint. om man kanske kan fixa på annat håll morsan kanske har en karta som jag kan få eller något. måste lära mig att ta den dos som är ordinerad >.<
vaknade idag av pussar från tilly ^^ lite jobbigt ändå när man är äckligt trött haha men det är gulligt ändå =) lilla sötnosen.

om man ska ta o fixa lite frukost? sedan ska kommer mor o far o jag ska följa med dom ut. benny och maria är på besök från värmland. har inte träffat dom på typ 4-5 år. se vad dom tycker om mig haha.

behöver boka tvätt tid med. har en massa som behöver tvättas.
känner för att göra mig jätte fin idag av någon anledning. o jag vill dricka alkohol ikväll. kommer jag troligen att göra med. ^^
so long


Tristress

Smått uttråkad,ont i magen jag har ätit för mycket idag >.<
Jag har satt upp ett mål för helgen. Det är inte för stort o inte direkt jätte jobbigt. Jag ska försöka ta mig till gymmet o ta tag i det.  Får se hur det går. jag hoppas jag kommer iväg annars måste jag straffa mig själv .
Sen ska jag fylla i mitt j*vla dbt veckokort med,men får fan inte tummen ur röven att göra det heller. hur svårt kan det va att fylla i ett papper om sitt mående? Det suger.

Blä jag måste köpa kattsand. Den är helt slut o jag får inga pengar förrens på måndag >.<
Jag vill ha hem mina böcker nu >.< Och större minne på min mobil haha så man kan ha ett ton låtar.
Allt detta begär,man vill ha o man vill ha men pengarna räcker inte till.

Kom på att Mathias fyller år idag, skickade nyss ett grattis sms till honom. jag är en sån bra syster :D

Undra hur många gånger jag har skrivit JAG i detta inlägget haha. men det är ju min blogg som handlar om mig till 85% eller något sådant.

Någon som har några bra boktips till mig?

Längtar tills nästa helg då isac kommer hit. har saknat den jäveln :P sen längtar jag tills sandra baby och erika kommer hit o stannar några dagar. då blir det myskvällar,grillning,promenader,te o tjejprat för hela slanten :D


tack

Tack Lilly som fick mig blogg att se riktigt nice ut. o hjälpa mig innan jag fick ett damp utbrott o ville döda någon granne eller något ^^ danke =)

Bokmani

bokmani

jag har på senaste tiden beställt böcker =) dom senaste böckerna jag inskaffat + dom jag kommer få på typ måndag är: "när ingen annan ser"  ,"zebraflickan,"  "14 år och till salu",  "så dumt!"  ,"vår lilla hemlighet" och   "bakom stängda dörrar."

dom flesta av dom handlar om övergrepp på barn. "så dumt" handlar ganska mycket om att hitta trygghet i sig själv vilket kan vara bra för mig att läsa.
att läsa o skriva har blivit min trygghet i min vardag just nu. känslan att få ut sin ångest från fingrarna.

inatt har jag haft riktigt jobbiga mardrömmar. blivit jagad av en t-rex på ett stooooort sjukhus o varit tvungen att rädda zakura o tilly, o sen va det gänget från "greys anatomy" som jobbade där o dom opererade någon o skar upp personen med en skalpell sen satte dom något provrör i en sån behållare vad det nu kallas sen blev det nån infektion i det som hotade hela världen. sen va jag ihop med någon kille o gick på en av gatorna i karlskrona efter en fest sen skriker några negrers att jag är en överkåt hora sen är det ett gäng som ska våldta mig o jag får tag i några poliser som hjälper mig,sen får dom ett anrop från örebro så dom måste sticka dit så det va en poliskvinna o jag kvar o vi skulle ner till garaget o lura dit det dumma gänget o det lät som en riktigt dålig ide sen vaknade jag upp helt svettig >.<

har stoppat i mig sammanlagt 20 stilnoct på mindre än en vecka >.< hej missbrukare. om jag säger det till min läkare så lär jag inte få några fler. så jag får vara tyst om det o försöka sova utan. har mig själv att skylla. 

enjoy your day 

RSS 2.0