Lund

är nu i lund och har varit här sedan i torsdags kväll. är mysigt som vanligt men det har varit lite små gnabb pga flytt och att jag vill att kontrakt är skrivet så jag är helt säker på vad som händer och att jag kan säga upp min lägenhet i all säkerhet.

men imorgon när jag kommer hen ska jag packa ner lite saker jag vill ha med mig och sedan lägga ut saker på blocket och få in lite pengar. lär nog få betala för rökskadorna osv.

men det ordnar sig.

var med sandra igår det va nice som vanlig :D


----------------------------------------------------------

nu har man varit på stan med kristoffer så han har fått ett par nya jeans. det va väl skönt men väl inne på carlings fick jag riktigt mycket ekonomiångest. jag ville med köpa lite kläder men hade inga pengar. jag fick lägga ut lite pengar åt kristoffer på apoteket igår så idag innan vi handlade så hade jag 50 kr på kontot. men nu satte han in 1500 sen får jag lite pengar av cai med. sen lite av soc. det kommer bli tight men mitt mål är att slippa behöva gå till pappa i slutet på månaden.

nu börjar jag få ångest igen. vet inte varför.
jag behöver göra något. eller jag behöver vila eller jag har ingen aning om vad jag behöver. ångesten är här o hälskar på mig.

C har problem med så jag får kanske åka iväg lite tidigare imorgon för att sitta o prata med honom o stötta honom.
jag hoppas allt gör bra. jag vill bara ligga och pussas med kristoffer en liten stund nu.


so long

mycket gjort på en dag.

idag vaknade jag och ville inte gå upp men jag som jag redan skrivit så ringde jag försäkringskassan och mitt ärende gick igenom. sen var jag på dagbehandlingen och åt lunch och bara existerade. var även och hälsade på E på k-villan och det va mys =)

sen ringde jag pappa så fick han hämta mig i snöstormn. fick stå ute i över en kvart o frysa röven av mig >.< mn jag kom hem.
sen hjälpte jag cai's brud med en räkning som jag fick pengar till att göra. så det var dagens goda gärning.
har betalt räkningar och sådär idag med. så jag har varit produktiv. inga smycken har gjorts men det räcker nog ett tag till med dom jag har för nu. kommer komma fler när jag orkar ^^

imorgon blir det samtal med läkaren och sen sätta sig på tåget ner till skåne
sjukt intressant. ska hoppa av i k-stad och hälsa på peter och ge han armbandet jag gjort till honom. sen fika sen fortsätta ner till kristoffer.

mitt mående idag? lite upp och ner ibland bubblande ångest men för det mesta likgiltig och kanske lite glad :P
min iphone kommer i nästa vecka :D den skickas på fredag sa dom. *längtar*

solong

Glad Glad Glad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag fick aktivitetsstödet :D:D:D:D:D:D:D kommer få papper om det imorgon eller kanske redan idag om hur mycket jag kommer att få. :D::D:D:D

grattis till mig :D

svar till anonym

det jag mnade med att lva på existensminimum är faktiskt efter jag betalt alla räkningarna.
men så såg inte personen i fråga. jag har klarat mig hittills. så.
over and out

iphone ägare




om 1-2 veckor så får jag denna tjusiga saken :D längtar.
men jag vill ha den NU,NU,NU!

beslutet om bidraget tar sidag och jag får veta det i slutet på veckan troligen.
på torsdag ska jag ju träffa min läkare och prata om remissen och sånt. och medicin såklart.

dagn började med ångest så in i helvete. orkade inte gå till dagcentret alls. men jag ringde dit och pratade med dom lite och förklarade läget. och det var okej. dagcenter känns lite fel att säga faktiskt hahah dagbehandling låter bättre. så jag ska försöka säga det istället. men dagcenter har blivit så inmatat i huvudet på mig.

efter jag varit upp en stund och pratat med f-kassan om hur det går med mitt ärende och spttt av nervositet så tog jag mig i kragen och gick ut o slängde soporna och åkte in till stan och gick in i telenorbutiken för att förnya mitt abonnumang. då iphonen inte va i lager så fick jag göra det via kundtjänst. så jag ringde dom då jag va hos cai,jag blev väldigt förvirrad ett tag så cai fick prata med snubben om vilket erbjudande som va bäst och då fick jag klar het i det hela så löste det sig. så som sagt så får jag en ny mobil inom 2 veckor :D

jag annars bara varit hemma hos cai och fikat och snackat massa skit. och han har försökt fixa min hårddisk som pajjat men jag får ta med den till kristoffer så får vi skicka tillbaka den så vi får en ny. och jag måste skaffa mig ett riktigt data bord tills jag flyttar.

och nu sitter jag här o väntar på.....eh jag vet inte...ingenting.  att någon rolig ska logga in på msn eller något.

förresten jag vill att det är 1a juni nu så jag är 20. jag vill inte vänta ett halvår till. jag hatar mitt dåliga tålamod. och min dåliga självkänsla.
jag känner ofta att jag inte är värd saker jag får men ändå så ber jag om saker från pappa men det är pengar o sånt för att överleva. jag hatar socbidrag. man lever på existensminimum och jag har mobil räkningar runt 800 varje månad. sen lite annat smått o gott. aktivitets ersättningen är ju bra mycket bättre.
då får jag ju iafl minst 2000 kr mer än vad jag får nu.

vad långt detta inlägget blev.


ni är dåliga på att kommentera :P

so long







^^'

ringde försäkringskassan idag. och beslute om mitt ärende slås idag. nervös som fan blir jag. eller har ju varit det tt bra tag nu men idag när jag fick reda på det blev jag så nervös att ja spydde >.<

Detta kommer inte kristoffer att gilla då han läser min blogg

ringde o fixade lite med mina telenor abonnumang det ena som jag inte använder visade sig att jag betalade 100 kr för mycket så det är ändrat nu. sen på det abonnumang jag nvnder kan jag nu gå och byta telefon och förlänga det. det känns nice så jag ska göra det. det kostar mig inget. bara det att jag är bunden till det längre och det gör iafl inte mig något då jag tänkt att ha telenor. sen har jag ju mitt halebop kontantkort.

men mitt mående är bättre idag än vad det var igår. jag gick inte till wiljan idag heller men ringde och pratade med dom. och jag ska gå dit en liten stund imorgon. sen är det ju möte med läkaren på torsdag sen åker jag till lund.

kristoffer jag vet att jag ibland är lite dumdristig. men det är en mognads sak hoppas jag. men jag kommer att skärpa mig. <3

ångest+ pyssel










jag har börjat göra armband för att avleda mina tankar lite. men efter sammanlagt 24 armband och 6 halsband så funkar det inte riktigt lika pra längre.
fredags va awesome hade jätte kul på festen alla hade trevligt och det va så mycket blandat folk.

men åter igen till idag.
jag har mått pissigt hela dagen. hämtade ut mitt paket men va inte så sugen på att nvända det märkte jag.
jag ser det som ett stort nederlag att må skit igen. suget efter självskador r där hela tiden. dom har väl saknat mig nu efter 3 månader. jag vill inte svika alla andra och alldra helst mig själv. jag har varit så stolt över mig själv över att jag har kunnat leva utan att skära mig minst 2 ggr i veckan. utan att kunna umgås med folk OCH ta kretik utan att bli helt emo.

när jag ssatt och gjorde armband/halsband så använder jag sax och skalpellerna och efter ett tag började tanken komma åt att jag vill sukta efter smärtan....mn då slängde jag ihop allt och la det i en låda.
suget är kvar men jag försöker distrahera mig.

på dagcentret händer det inte mycket i nuläget. och på torsdag ska jag träffa min läkare om remisser så vi får se om jag får mitt bidrag som jag ska så jag kan flytta till skåne.

jag är rädd,ortygg,obekväm hela tiden. jag vill ha kristoffer runt mig jämt just nu ända fram till beskedet kommer och om det blir ett nej vill jag fortfarande att han är är. han är ju där för mig men jag vill att han ska vara där fysiskt.

hela dena dagen har varit värdelös. har även ringt till piva o fått lite stöd därifrån...
men vaar ska jag börja och var ska jag sluta. jag har ju mål jag måste komma fram till. jag får inte snubbla ner i ett djupt hål på vägen.


jag vill skriva så mycket men vet inte hur ag ska få fram alla ord. just nu dricker jag upp vinet som blev kvar sedan i fredags vilket är lite över en liter. jag gör det mest för att "däcka" så jag kan sova. ska ringa mottagningen inomgon och säga att mina mediciner börjar ta slutt. verkligen alla. sertralin,serouquel,propavan,imovan och vid behovs medicin.

jag får panik bara av att tänka igenom allt som ska göras.
varst ska jag ta vägen. mina nerver klarar inte mycket till. jag vill inte hamna i ett blodigt golv och ångst och till ett gammalt beteende. utan bara gå frammåt. visst ångest accepterar jag. men självskade begäret vill jag inte tillåta.

jag vill vara snygg,stark och en person som folk ser upp till på ett bra sätt.

so long




long time no see

har inte skrivit här på ett bra tag känns det som och jag tror även det är ett faktum.
 har väl inte hänt överdrivet mycket i mitt liv. jag o kristoffer blir snart sambos :D
har festat en hel del. julen va helt okej. 
har inte skurit mig på 2 månader.
nyår var great
jag har börjat gå på min nya "behandling" det går lite segt eftersom dom inte har startat upp något där ännu. 

ikväll ska jag ut till mor och far och stanna där tills söndag. micha och victor kommer ut dit på fredag.
mitt mående idag är kanske inte det bästa. har ångest som kryper i bröstet på mig men försöker att inte tänka så mycket på det för om man focuserar på det så blir det bara värre. jag tar inte hand om känslan särskilt mycket.

har blivit beroende av att spela alfapet :P
cai har skadat sin hand när han skulle sära på 2 katter som storbråkade. stackarn.
tilly är som vanligt överdrivet kelen och underbar =)

jag ser fram emot flytten som fan. men det är ett hinder som måste genomföras inna jag är 100% säker på när jag flyttar och det är om jag får mitt aktivitetsstöd så jag kan betala min del av hyran e.c.t
det är väl en ångest faktor som gnager och biter.

denna helgen då jag var hos kristoffer så planerade vi massor om hur vi ska ha det när vi bor ihop,hur vi ska möblera och vilka möbler vi ska ha e.c.t

och jag och kristoffer har det underbart bra. varken han eller jag har älskat varandra så mycket som vi gör nu. så äckligt kär man kan vara. vi bråkar inte eller något sådant. det har ju underlättat massor i mitt mående.

det är nog allt som finns att skriva just nu. men det är iafl en uppdatering för dom som bryr sig.

so long
 

RSS 2.0