>.<

fick en jävla bullemiattack idag. jag vet inte riktigt varför..jag börjar tappa fotfästet om livet känns det som. det händer lite mycket tycker jag,samtidigt som det känns sjukt bra så blir jag livrädd.

jag tittar på wallander o väntar på att kristoffer ska komma hem. han ska tydligen klippa sig idag vid 5. det är om ca 30 min.
under den tiden så jag dra till malmborgs o handla.

jag vill äta samtidigt vill jag det inte. jag är ju så jävla klyvd för allting. sen börjar jag bli trött på några människor på min msn som alltid ska komma o gnälla till mig om sig själva o hur dåligt dom mår o förväntar sig att jag ska vara någon jävla hobbypsykolog. jag kan ju inte ens hantera mig själv. jag kan inte hjälpa andra hela tiden. jag kan lägga den energin jag har på mina allra närmaste o det är typ sandra,kristoffer o mina bröder i nuläget.

men som sagt hela jag är nära på att haverera. har tänkt mer eller mindra på självskador hela dagen idag men även igår med.

men en dag ska allt bli bra. jag är bestämd på den punkten

long time

hej igen nu har jag inte skrivit här på några dagar. är ju i lund o myser eller vad man ska säga. i fredags så festade jag o sandra till det. det blev ganska lugnt ändå varken hon eller jag blev stupfulla. haha o sandra tappade en av sina cider rakt ner i marken o den va lite mer än halvfull :P stackarn ^^
vi va lite fjortis med men det gör inget är skönt att bli sån nångång,gillar inte det pressen på att man "måste" agera vuxen i alla lgen bara för man närmar sig 20års åldern.

idag har jag varit äckligt onyttig..men har haft sådan ångest som inte vill försvinna idag så jag tröst äter ben&jerry,godis och cola >.< men sen när jag åker hem i morgon så på onsdag ska jag till gymmet igen o träna lite efter jag varit på dbt:n o hos suss på onsdagen,sen ska jag festa på fredag :O sen träna o träna lite till. jag bara bygger på min ångest om jag inte tränar samtidigt som jag frossar.

jag vill att mina kläder ska komma fram nu >.< spec dom från tyskland för dom är sjukt snygga,o jag vill ha fler byxor ^^ har börjat tycka det är bekvmt med det nuförtiden. vet inte om det handlar om att min kropp känns annorlunda eller om jag råkar ha mognat eller lite av båda.

jag gillar min kamera sjukt mycket. bilder från lund (det är dock mest bilder på mig själv) kommer att läggas upp när jag kommer hem sen =)

blä jag tror att både kristoffer o jag börjar bli sjuka. ont i halsen o hosta o lite sånt . det suger get anus.

solong

*Happy Dance*

idag har jag åter igen varit duktig. fixat med ansökan så att allt blir som det ska o har jag tur så får jag mina pengar på torsdag/fredag.
sen på torsdag kväll troligen så åker jag till lund :D

jag har fått min kamera idag med *sjukt nöjd* dock fick man inte med en såndär kamera väska så det får jag väl försöka skaffa mig. om jag har råd. fast iofs om jag har pengar över så borde pappa få dom. jag har så jävla dåligt samvete över att han i stort sett måste försörja mig bara för att jag inte får tillräckligt med pengar så det går runt =/

såg även idag att piratebay har lagt ner totalt nu. dom gjorde det igår eftermiddag för dom som intressera sig. så nu får man väl kolla runt på andra nerladdningssidor. tanka fett går ju inte för i stort sett alla deras länkar går till piratebay.
aja jag är ganska nöjd med dagens insatts idag och är på ganska gott humör för en gångsskull.
imorgon ska jag in på något möte med soialens alkohol och drog enhet. så vi får se hur det går. sen på torsdag så ska jag träffa min läkare och suss. och försöka fylla i ansökningspapprerna fullt ut.

så som ni märker är det ganska fullt upp denna veckan men jag är ändå bekväm med det. det jag inte är bekväm med är att jag inte har pengar förrens på torsdag så jag får försöka fixa skjuts in till stan eller något imorgon. tror inte jag pallar gå in nämligen.

yey

nu har kameran jag beställt skickats =) så jag får den nu i veckan =) så jag betalar halva beloppet denna månaden o resten nästa månad ^^

sen delade jag upp en annan betalning så jag betalar 200 denna månaden o 200 nästa månad ^^ så denna månaden kanske hela budgeten räcker hela månaden. dvs september månad.

sen kommer pappa in hit ikväll så ska vi beställa kläderna :D bilder på dom kommer att komma upp på bilddagboken så ni får se hur dom ser ut =)

gud vad mycket utgifter man har ändå =/ men känns skönt att ha lite koll på saker o ting. jag hatar när allt bara hänger i luften som jag nämt tidigare. jag känner mig duktig o vuxen haha.
Tilly är rent igång hela tiden det är sjukt mysigt. hon springer runt en massa o sedan om man går till tex köket så lurar hon bakom en vägg o sedan attackerar ens ben hahah. och igår så försökte hon klättra upp på spisen bara för jag stod o diskade o hon tyckte att hon fick för lite uppmärksamhet. min lilla flicka :-*
sedan för några dagar sedan så hittade hon en sån gul öron propp ni vet en sån liten så hade hon den i munnen och det såg ut som hon hade en gigantisk gul tand XD jag höll på att skratta ihjäl mig när jag såg det. synd att jag inte hann ta en bild på det ^^

saknaden efter zakura är fortfarande plågsam men jag försöker leva så gott jag kan tills den värsta smärtan lagt sig.
han kommer alltid finnas hos mig på ett eller annat sätt.

so long,be strong

nytt hopp,nytt liv?

efter zakuras bortgång så har jag varit så nere o i stort sett drogat ner mig totalt med en flaska theralen på 3 dagar. vilket gör att man blir helt borta i huvet trotts allt. jag gillar inte theralen men jag har inget annat. men nu till själva saken. idag har jag kännt en ny motivation till livet. jag ska få nya kläder av mor o far (yey !! :D)  sen har jag beställt en kamera som jag egentligen inte har råd med men det kommer jag fuska lite med genom att bara betala in halva beloppet o sedan betala in resten nästa månad :D jag är ond ;)

jag börjar även få en ny motivation till att göra något med min hemska oformade kropp. jag vill ju även passa i kläderna jag kommer få. vill ju att det ska se snygg ut. jag vill känna mig säker i mig själv o snygg och kunna tänka "jag klarar det här enkelt" utan att ljuga.

men saknaden efter zakura är enorm. idag när jag busade med tilly så sprang hon iväg en runda sen kom hon tillbaka med en hårtuss från zakura som hon hittat. och jag började stor gråta. men det kändes som det va okej att gråta ändå.

blä känns som att kristoffer inte vill ha något med mig att göra nu när jag mår/mått som jag gör/gjort. det känns inte riktigt rätt. varför drar han sig undan när jag behöver honom som mest? sen frågade jag honom om han kommer hit nästa helg så blev han sådär "måste man bestämma allting" ja man måste ibland bestämma sånna saker. jag hatar när allt bara hänger i luften o man vet varken ut eller in.

jag funderar på att försöka se om man kan fixa någon ny snygg design här på bloggen men vet inte riktigt ännu. jag får klura lite på det. jag behöver köpa dass papper >.< jag hatar att jag inte har pengar. nu får jag torka mig med reklampapper eller bara tvätta av mig med vatten fast det funkar ju men inte en längre tid. jag får pengar i nästa vekca så det borde vara chill den tiden iafl.

mitt busskort går ut på måndag natt dock >.< fan vad det suger.
imorgon ska jag fylla i en del papper som ska lämnas in o sådär. så jag gör det bästa av situationen *ger mig själv en klapp på axeln*

so long,be strong

my baby boy is gone...forever.

kl 16.13 somnade zakura in.

jag va inne hos honom och fick lugna honom eftersom han inte gillade sköterskorna eller sprutan. sen la han sig o kunde bara andas...sen kom den andra sprutan o han började rossla o då bröt jag ihop riktigt ordentligt. just då kände jag bara att jag med ville ha den sprutan. men det går inte. veterinärerna sa att han verkade inte må bra alls. dom trodde dessutom att han va äldre än 4 år. men så va inte fallet. sedan sa dom att han kanske va inavlad. han är ju renrasig perser eller ja förlåt. var renrasig. men kan varit så att det va lite incest i bakgrunden. väldigt tråkigt o höra sådant men det fick mig att känna mig lite bättre för då va det bara ännumera rätt att avliva honom.

pappa va på mig om mina sår och ärr o tyckte jag skulle ta på mig en tröja ffs det är 30 grader varmt här ska jag gå o svettas bara för att folk har lite åsikter? fuck no!
kan bli så trött på sånt ibland.

tilly ligger här brevid mig o tröstar mig. tror inte hon riktigt fattat vad som hänt bara att jag är ledsen.
hon är så underbar den flickan.

tack alla som stöttar mig nu dvs: sandra,kristoffer,tilly,fredrik,mentalkid(vet ej hans riktiga namn),pappa och min käre bror peter <3

Ingen Sömn Bara Tårar

jag är orkeslös. jag vill inte nånting. vill knappt äta,dricka(om det inte är sprit) gå på toa. jag vill bara ligga i sängen o knapra i mig piller o cigg. har inte piller dock. eller jo theralen som jag kan hämta ut senare. får göra det när vi ändå åker ut till lyckeby men zakura. allt han gör nu gör han för sista gången.
jag har inte gråtit såhär mycket på flera flera år. har i stort sett gråtit konstans sedan 5 i morse o nu ä klockan snart halv 3.
jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att hantera allt detta. jag känner mig så ensam. jag har inte kristoffer här, jag har ingenting här.
jo ångest och sorg. hur fan kommer detta att gå egentligen?
jag ska/vill/måste klara det.

får snart ta o börja sminka om mig. allt mitt smink är i princip borta just nu pga alla tårar.

oro?

Ångesten och all oron kommer som en käftsmäll då o då o den smällen blir hårdare o hårdare.
idag har jag kollat på en jävla massa filmer
en del av filmerna jag sett idag är: "fyra nyanser av brunt", "bridget jones dagbok" , "fucking åmål" , "den bästa sommaren" och sedan "tretton" allt för att tänka på annat

fick även ett samtal nyss och jag ska på anställningsintevju den 27de kl 1. känns väldigt spännande. känns på något sätt att jag är redo för att jobba lite iafl om det så bara är 1-2 daga i veckan. men samtidigt är jag livrädd och osäker på att jag ska klara av det. jag får ju panik bland mycket människor o sådär. sen vill jag inte vara i vägen eller störa andra. men detta vill jag klara av många skäl. dels bättre ekonomi sedan för att komma ut och även för att känna att jag gör något vettigt.

jag tjockar mig med ben&jerry och godis. känner mig väldigt fet >.<
men snart börjar jag med träningen hoppas jag. och sedan håller jag på att sluta röka. går sådär. men det är mest pga zakura. men jag vet att denna gången kommer jag klara att sluta röka.
jag ska upp på sadeln igen förr eller senare. jag försöker vara så posetiv som möjligt. när det mesta ser mörkt ut.

jag har även färgat håret idag. känns skönt så man slipper se flintskallig ut >.< hatar att vara blond.

jag köpte "kattunge" mat idag för att ge det till tilly så kom även zakura o tog av den först blev jag lite irriterad men sen kom jag på att idag är hans sista dag i livet o jag började storlipa. så jag lät honom äta. han ska ha det så bra han kan. jag vill verkligen att han ska ha det bra. helst i livet men det kan jag inte ge honom,ingen kan det. han får det bättre i katthimlen om den nu finns.

nu kom tilly o vill kela lite o trösta mig typ.

so long o njut av musiken på min blogg ^^


sorgen är här

nu börjar det riktiga sorgen komma. imorgon kommer zakura avlivas....det gör så ont i mig. jag va o köpte kattmat o lite sånt o så kom tanken att nästa gång jag köper kattmat är det bara till tilly och inte zakura. jag va så nära på att bryta ihop totalt bland folket som stod o väntade på bussen. men jag kunde hålla det inne sm tur va.

jag köpte även ben&jerry "caramel cew cew" tror den heter något sånt. sen hårfärg. så jag kör lite dbt färdigheter lixom att lindra smärtan. och ta hand om mig själv. på fredag ska jag ta mig till gymmet. o då tar jag hand om mig själv på ett bra sätt. men fan det gör så ont. jag har haft honom över 1 ½år nu. o jag är med honom varje dag. men att se han lida så känns inte rätt. känns som jag tagit hand om honom dåligt. men om jag ska tänka förnuftigt så har jag gjort allt jag kan göra för honom o han är fortfarande inte lycklig. jag älskar zakura det gör jag o därför är det enda rätta det som komma skall.

om jag får tag i en fotoskrivare så ska jag printa ut ett foto på honom o hänga på väggen.

jag vet inte vad jag ska skriva mer.

så so long

förlåt,det är det enda rätta

förlåt zakura men det bästa för dig är att du får somna in. det gör så ont i mig att ha insett det. på torsdag kommer det att ske.

jag klarar inte av att du verkar så deperimerad du bara ligger ner o man får knappt röra dig,sen att du kissar och bajsar inne får mig att känna mig som en dålig matte. sen att du är synskadad...det är djurplågeri att ha dig kvar i livet o skulle varit själviskt av mig att ha dig kvar bara för att jag vill det. du kommer få det bättre någon annanstans.

det kommer kännas så tomt sen när du är borta.

skuld, rätt eller fel?

Fan jag har tänkt en hel del på vad jag ska göra med zakura. han verkar inte må så bra. det är blod i hans avföring ibland,han har tovor som inte går att reda ut o han blir helt galen när man kammar honom lixom aggresiv,sen innan idag såg jag att hans tassar är helt konstiga. han skulle behöva klippa klorna. sen hans beteende han bajsar o kissar inne lite då och då sen ibland bara skriker han gång på gång. jag vet inte vad jag ska göra. jag har ju inte råd med veterinär besök direkt heller. men jag måste iafl ringa dom imorgon om detta. jag kanske blir tvungen att avliva honom =( det känns som det ända rätta iomed hans synskada och hans bästa helt enkelt. tror inte det är någon som vill ta hand om honom heller. så jag tror jag måste göra något sådant. känns så himla hemskt.

men som sagt känns som det är det enda rätta. ska prata dels med suss o sedan med veterinären med så får vi se vad vi kommer fram till.

<3

kristoffer är helt underbar. mysigare man finns typ inte. 

jag spydde nyss dock >.< tror att jag antingen har ätit för mycket idag eller för många snus på raken så kroppen får en chock. eller så har jag åkt på någon influensa.

blev helt nojjig för att jag skulle vara gravid eller allergiker >.< men hoppas det inte är något av dom 2.
gjorde bullar idaag. dom smakade konstigt =/ men dom va väl helt okej eftersom det va allra första gången jag gjorde bullar haha.

jag är helt seg i kroppen o huvet för en gångs skull. ja jag ska från o med idag sluta röka (försöka) och sedan börja komma igång med gymmandet så man kan förlora lite kilon så man kan känna sig lite fin istället för att få jobbiga kommentarer o sånt som verkligen bryter ner mig.

nu ska jag försöka sova i guess.

natti 

soffpotatis?

haha jag har suttit och spelat the sims hur mycket som helst dom senaste dagarna.
dumma spel :P

fan jag har fått någon efterhängsen brud efter mig som jag började småsnacka med på internet först sen nu är hon i karlskrona hos sin pojkvänn (hon kommer från malmö) och hon kan fan inte sluta ringa eller skicka sms hela tiden. det ger mig grov panik för jag vill inte träffa henne,känner henner för lite för det. hon verkar dessutom köra på att vara manipulativ som fan. inatt skickade hon en massa om att hon ville sova här istället o bla bla bla sen nu i morse så hade hon skickat något om att jag skulle följa henne till citygross o massa sånt. jag känner mig så elak men jag vill verkligen inte träffa henne. hon är som en fjortis dessutom o jag känner att hon inte är värd min energi. 

jag vill gå på sailet men jag har inga pengar så jag kan inte göra det >.< det suger som fan. jag hatar min ekonomi. 
jag har t.o.m sökt jobb för att den ska bättra sig men bara tanken på att börja jobba ger mig sån panik. men jag känner mig tvngen till det.

blä på det. nu ska jag fortsätta spela the sims.

so long 

Kärlek

jag är nu nere i lund har varit här sedan i fredags morse o allt känns så jävla underbart,kristoffer har varit sjukt underbar på många sätt jag har i stort sett inte haft någon ångest alls förutom igårkväll o det känns så jävla befriande. sen tänker jag på att jag vill flytta hit nu nu nu nu nu nu nu! igår fikade jag med sandra vi satt ute ffrån 2 till typ 7 haha

kollade på coraline igår den va jävligt obehaglig faktiskt för att vara animerad. 

håller på att installera fucking the sims 3 som inte vill funka som det ska >.< men men.
senare i dag ska jag troligen åka till malmö o fika med brorsan. jag hoppas det iafl.

 

Sex And The City

har knarkat hela serien nu i 3 dagar. den börjar lida mot sitt slut.

idag har jag städat o fixat lite så det inte ser för hemskt ut när pappa ska ta hand om katterna. då jag åker ner till lund <3
nu vill jag egentligen sova men det är alledes för tidigt.
har även tagit massa egopics i brist på annat.
vaknade idag av att tilly satte klorna i min fot >.< AJ!

ikväll ska jag duscha,raka benen + lite till ;) bädda rent i sängen,slänga allt som ska i tvätten i tvätten och kanske klippa mig lite.
vill ju känna mig lite fin tills imorgon =)

så det va min dag.

yey

idag har det varit en bra dag faktiskt =)

har äntligen fått sova en hel natt (fy fan vad jag behövde det) är på mycket bättre humör o känner lite harmoni + jag fick hem tröjan o väskan jag beställde :D bilder kommer upp såsmåning om =)

jag gick och köpte cigg o invigde klackskorna ute med o vilket helvete det va :P tog mig fan 10 min extra fram o tillbaka. ska inskaffa sånt silikoninlägg till skorna vid trampdynorna så blir det nog bättre =)

påväg från affären satte jag mig o tog en cigg bara för att vila fötterna+att vara ute lite mer än vanligt. då kommer det fram en mycket skum dam fram till mig hon va väl runt 40-45 o frågade om secondhand butiken som ligger typ 1 km bort från där vi va. sen pratade hon helt osamanhängande o frågade om mina ärr o om hennes exem i örat syndes o massa sånna konstigheter. sen ville hon att jag skulle följa henne till busshållplatsen så snäll som jag är så gör jag det. sen försöker jag på ett snällt sätt dra mig ut ur konversationen för hon va helskum :S

allt känns helt okej. jag ska till lund på fredag med :D o träffa kristoffer <3 det ordnar nog upp sig där med. idag är en bra dag som sagt.  men det kan vända som fan men det hoppas jag verkligen inte på. när man äntligen har en bra dag så vill man ta vara på den :D

det va allt för nu bloggar kanske senare =)

fan!

klockan är nu snart 8 o jag har inte fått sova mer än 40 min ikväll. är helt trött på detta nu. jag vill bara kunna sova ut men bara för man verkligen behöver det så ska man inte kunna göra det eller vad??

snart kan jag gå o köpa cigg :D:D inte rökt på över 13 timmar heller.

hur humör kan påverkas så mycket av att man inte sover. ska nog ta en duusch o sedan bädda sängen o sminka mig o sånt bara för att få tiden att gå o göra något annat.

hjälp

jag kan inte sova. klockan är nu 4 på natten. jag lyckades sova ganska gott i ca 40 min vid typ 11 men sen vaknade jag men alledes för mycket ångest o den har fortfarande inte lämnat kroppen.

jag börjar mer o mer tänka på behandlingshem faktiskt. att få komma iväg o verkligen behandla mig själv.
tror jag fått nån infektion i kroppen med som sagt. jag svettas o är överdrivet varm.
har inga cigg med så det håller på att bli min grav.
och jag vill verkligen bara sova men jag kan inte >.<
jag hatar det!

jag måste få hjälp med att sätta mig själv på rätt bana igen.
såhär funkar det inte att ha det.

om 6 dagar kan jag hämta ut stilnoct igen <3 då kan jag få ett rus. jag kan ju fixa andra grejer med om jag bara vill nu. men stilnoct är nånting jag verkligen vill ha iomed att jag inte fått sova ordentligt på en vecka.

sitter o kollar på johan glans för att lätta på allt det tunga.
sedan efter det blir det magnus betner. längtar tills mina kläder kommer. :D är en tygväska o ett linne som väntas :D

Så Trött

jag kollar på klipp på youtube. hittar en massa med folk som driver med självskador så att säga dom sprutar ketchup på armarna o håller i en kniv bara för dom tror att det är kul o driva med folk på det sättet. eller några killar som satt i skolan o låtsades skära sig med en penna.  sen att det finns så lite hjärna i folk. o så lite respekt.

sedan att dom sätter en f*cking "emo" stämpel på det hela. jag är så trött på hela den bilden. det är ju inte så som alla verkar tro att det är.
vissa är sjuka på riktigt andra är bara sånna som "min pojkvän gjorde slut med mig idag" när man går i 5an o sedan skär nåt snitt med en rakhyvel då du inte ens pillat upp skiten.
dit jag vill komma är att denna "emo" trend har gjort att självskadebeteende relateras med just svartklädda småfolk eller j-popare eller liknande.

sen allt detta berny pålsson tjaffs som "vi är änglarna bakom våran rosa mur" javisst är det vackert när man hittar ett gemensamt uttryck för något så svart som dåligt psyke. men att ta över en livsstil från en person som inte är stolt över sitt liv (i detta fallet berny) är ganska respektlöst. hon är ju dessutom mycket piggare o gladare nu vad jag uppfattat det som. kan inte folk beundra det istället? att hon har verkligen varit nere i den djupaste skiten men klarat sig upp? är inte det något att ta efter?
det tycker i alla fall jag.

men ibland önskar jag att man kunde bli n¨ågon annan 14 åring som kan välja om den ska må bra eller inte.
om man kunde ha dom möjligheterna.
Jonny tog dom möjligheterna från mig. så fort han kom in i mitt liv så dog den glada monica.
han sög ut hela min ljusa "unicorn" själ.

såg en annan video där en tjej som skurit sig i många år tidigare men sedan slutat vara på armarna iafl visade sina armar o verkligen fick en att inse lite att man kommer leva med dom ärren i hela sitt liv. fast många av hennes är va fan inte o leka med. vill knappt tänka mig hur dom såg ut som färska sår. men ja hon verkade ha tagit sig ut ur der hela o det tycker jag är starkt och det beundrar jag.

jisses

Fan är helt känslomässigt uppriven. har nog blivit för mycket alkohol denna veckan. först fest på onsdagen. sen på fredagen (?) sen på lördagen. herregud. nästan lite alkisvarning på mig.

sen vet jag inte om jag fått någon infektion eller något i såret. känns som jag fått feber eller något.
man märker verkligen på mig att jag inte har fått gå till någon psykolog på ett bra tag. idag när jag gjorde mat så va jag helt borta i huvet så när jag va klar så satte jag igång en platta istället för att stända av den och så hade jag en vattenkanna eller vad fan man ska säga i plast på den plattan så den smälte o hade jag inte märkt något förrens 5 min senare hade nog min lya stått i lågor >.<

jiippiie för mig. är som sagt helt jävla väck i huvet. sprit gör en ju knäpp. hur kan man vara alkis man mår ju så dåligt o blir dålig imagen osv.

fan vad alla är oroliga över mig.
dock så blir jag jävligt irriterad på en person (nåmner inga namn) men hon säger att hon inte vill att jag gör något dumt eller skadar mig och att hon är rädd om mig men ändå uppmuntrade hon mig stenhårt om att sälja mig själv. det är verkligen inte acceptabelt.

en annan bekant kan vi väl säga att han är. han sa till mig att jag måste sluta skära mig o jag kan börja ta droger o dricka alkohol istället om man vill bedöva smärtan. verkligen det bästa rådet jag fått eller något.

ska försöka sova en del till men utan piller är det svårt. men får försöka igen.

bye

haha

fan vilken händelserika dagar det varit. natten till fredagen flippade jag ut. skar mig o sedan fick jag ringa ambulansen o fick åka in o sy. blev 15 stygn på det såret. så obehagligt när sånt händer faktiskt. sedan igår hade jag party hos mig o det blev sjukt kul :D hände massa grejer. men men trevligt. lätt att jag gör om det =)

vet inte vad jag ska skriva. är bakis så blir lite segt.
=)

RSS 2.0