sjukgymnast= bra terapi




har nu kommit hem från sjukgymnasten o har nytejpade fötter. för er som inte vet o är nyfikna så lider jag av hålfot+hälsporre så jag tejpar mina fötter 1gång i veckan och har speciella inlägg till skorna.

men min sjukgymnast som dessutom har samma namn som mig utbildar sig även inom psykoterapi+kbt och är helt underbar att prata med. i höst ska jag även få börja träna hos dom då dom har ett litet gym o jag klarar inte av större gym med allt folk osv. o det känns riktigt skönt.
sen fick jag prata ut lite med henne om saker o ting som har tyngt mig o jag har ju inte träffat min psykolog på ett tag. men ska dit både den 21a och den 22a o prata med dom. o jag behöver en läkartid så fort som möjligt.
dels för att jag behöver mina stesolid.
har mått mycket dåligt i några dagar o därför inte varit sugen på att blogga
sen spelar jag hellre o försvinner bort från verkligheten ett tag.

på  lördag är det party hemma hos mig. cai o pawel kommer :D favorit gossarna. sen kommer sandra iafl på förfesten sen får vi se om erika kommer då hon dels ska kolla på lägenhet i gbg o sedan jobba så hon kommer nog lagom tills vi ska dra vidare till deep i malmö o gå på synth/rock kväll.
det är något jag ser mycket fram emot.

jag va hos sandra i tisdags och hade lite tjejsnack eller snarare massor haha o dricka vin o flumma så fick jag se hur dom bor nu i landskrona o det va en mycket mysig lägenhet =)

till en annnan sak. det känns som typ alla flyttar ifrån lund när jag väl kommit ner. det suger =( alla bara försvinner. visst det går o hälsa på o resa är ju kul. men man vill ju ändå ha vänner kvar som man bara helt random kan träffa. visst pawel kommer vara i kävlinge hela sommaren så han kan man ju träffa men han jobbar ju som så många andra. sen känner jag mig helt efter som inte kommer någonstans i mitt liv. jag har så många planer o funderingar men vet inte hur jag ska ta mig dit så att säga.
får väl besöka spisen snart o se om jag kan få jobba där eller något. men då måste jag läsa på om massa olika drinkar så jag kan sånt.

detta blev ett långt inlägg så nu får det räcka.
see ya folks

ångest

klockan är 06.00 o jag vaknade för 40 min sedan.
jag vaknade skakandes med ångest....efter alla drömmar

jag vill skära...suget är otroligt starkt. kristoffer ligger  o sover så jag har min chans. vad hindrar mig?
jag har sovit oroligt och drömt massor. mycket från det förflutna som är väldigt svårt att hantera.

jag kan inte riktigt formulera mig heller. resa till london med min morbror o hans familj o sedan med min mor som bryter ihop o gör att jag inte kan följa med på resan. jag blir lämnad ensam...
min kärlek från högstadiet kommer mig närmre än vad han gjorde i verkligheten,han hade en hund som förde oss samman och han gjorde så att jonny aldrig dök upp i mitt liv.
pappa bygger en stor bil av snö för att skjutsa oss till skolan när min barndomskompis blir skjutsad i ett pprivat plan plir han arg o kallar henne bortskämd.
det va väl ungefär vad drömmarna va.
men sen somnade jag om o drömmarna blev flashbacks istället på hur aset behandlade mig.
jag vaknade upp och hämtade kaninen som jag fick av min lärare frsta gången jag blev inlagd och använde den som tröst. när kristoffer försökte hålla om mig mådde jag bara sämre...

över till annat

jag har börjat spela ett spel som jag nästan är besatt av. jag gör i stort sett inget annat.
har blivit bland det jag hatar. jag gör inget med mitt liv o hjälpen som jag ska få är inte så hjälpsam heller.

mitt framsteg hindrar mig,vetskapen om hur besviken kristoffer skulle bli.hindrar mig från att göra det jag fortfarande vill mer än på mycket länge.

jag vill bort.


födelsedag

*sjunga* idag är det ingen vanlig dag för idag är det Monicas födelsedag*
då va man 20

erika va här från i fredags till igår det var wonderful. så kom man henne närmre med.
festade hos micha o victor i lördags det va massa trevligt. jag,ika,pawel o cai åkte sedan ut till mina föräldrar o festade vidare där o hade sjukt kul o mys.
alltid kul o festa med cai o pawel. går sällan dåligt då =)

fick min älskade symaskin idag ^^ och pengar :D
det mesta av pengarna kommer nog gå åt imorgon. dels till busskort o dels till alkohol. ska kolla in playbars nya dj med cai o pawel.

men just nu känner jag familjens ångest som finns i dessa väggar. + min egna ångest som börjar komma igång. ska ta mig en skogspromenard imorgon när jag vaknar o se om det blir bättre
lyssnar på musik som ger mig en trygghet. jag saknar kristoffer extra mycket just nu.
men på fredag kommer han hit o då blir allt bra.

på torsdag ska jag träffa min gammla kontaktperson o sen ska jag fika med emma =)
sen så ska jag hem o vila upp mig. lär väl bli sent imorgon känner jag på mig ^^

se vart jag sover. om det blir hemma hos micha eller hos pawel.

men sånt löser sig.

nu ska jag snart lägga mig o sova




(bild från festen)
.

RSS 2.0