back for now

nu va det ett jävla tag sedan jag skrev här
har hänt ganska mycket både positiva och negativa saker

det positiva är att jag har börjat gå till ett nytt ställe som heter aleris med en helt underbar psykolog som verkligen utmanar mig och får mig att inse att jag har alla dbt färdigheter så ni i karlskrona som sa att jag inte va redo att gå på kärnan IN YOUR FACE! det har gått bra men visst det väcker mycket. en del oroliga nätter vaknar upp i panik,storgråter,ta en cigg tar lite vatten o försöker somna om. o det funkar.
det självdestruktiva är förtfarande där

för några veckor sedan så hade jag fest o det va skit kul lixom halloweenfest sen gick vi ut på krogen o va där o jag va fint full sen drog vi tillbaka hem till mig men sen hände något mycket konstigt ingen av dom som va här kommer ihåg något vad som hände men när jag vaknar upp så sittar jag på dass med en sax och ett 4 cm djupt sår på benet o sedan lägger mig i badkaret o linda är där o håller ihop såret,kirstoffer kommer hem o hamnar i chocktillstånd sen blev det fin ambulans körning o sydd med 3 stygn i musklen i 13 på huden.

men det va innan jag fick mitt första möte på aleris. jag har bara gått där i 2 veckor men har redan gjort framsteg. att min broders ex är projektledare o jag kan ringa henne när som är ett gigantiskt stöd för mig.
jag ser en framtid.
försäkringskassan ringde med om rehabilitering så jag kommer ut på praktik så jag ska få papper hem o fylla i o ska ta det med min psykolog med.
det är så mycket så jag kan lätt ha glömt massor.

men det jag är mest orolig för är att i skrivande stund har jag druckit ½ liter martini för att inte ta benzo. jag kan hämta ut nya på fredag o jag har 3 st kvar så jag får ta en om dagen så jag har kvar men i låg dos.

träningen har gått åt helvete har inte tränat på över en månad. men min psykolog har sagt att hon kan följa med nångång då o då så jag kan focusera på det JAG gör o inte jämför mig med alla andra som är där.
och det är sjukt nice. har inte haft en bättre psykolog. hon fick mig att gråta o det är bra hon är den första som tar det jag säger på allvar och utmanar mig så jag utvecklas.

just nu blev min hjärna tom.....julklappar ja jag har listat ut vad jag ska köpa till erika,pappa,kristoffer och peter. men inte till mamma eller mathias.
men jag får göra något själv så blir det billigare.
kristoffer kommer börja plugga o då blir det en fet ekonomisk utmaning.
jag blir rädd av tanken men jag vet att det kommer bli ett faktum.


so long

RSS 2.0